grdoje 3 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da za sledecu sezonu, a verovatno i nekoliko narednih, kupim ovaj motor, skoro sam ga video ispred teretane i mnogo mi se svideo. Taman je po mojim merama. Interesuje me da li neko poseduje ovaj motor i da li je zadovoljan istim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke. Ako pare nisu problem, kupovina van sezone je malo povoljnija. Potrazi malo, vec ima otvorena ista tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju jedan od najboljih (ako ne i najbolji) japanski motocikl za svakodnevnu eksploataciju. Ako si pocetnik na dva tocka odusevicete u svakom pogledu. Voznim osobinama potseca na sportistu, ako izuzmemo polozaj sedenja i nesto manju snagu. Nasuprot tome, ogibljenje i kocnice su fantasticne, retko stabilan motocikl, lagan, jako vozan i udoban. Onim iskusnijim ce zafaliti par (desetina) KS vise, ali ako mozes da se pomiris sa tim, slobodno kupuj- neces pogresiti. Moja preporuka! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na misljenju, potreban mi je kvalitetan motor kojim moze da se putuje, konjske snage mi nisu toliko bitne, tacnije da li ce ubrzati za koju sekundu manje, ne igra mi nikakvu ulogu, bitno mi je da moze lepo da vuce mene i saputnicu ili mene sa prtljagom i to je to. Igore, kolika je njegova prosecna potrosnja goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano Novembar 15, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što mu je za put zamerka je nikakva zaštita od vetra , ako si ga mislio više koristiti van grada nego po gradu možda da potražiš nešto sa oklopom, npr. gsx650f . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Grofe, hvala na sugestiji, gledao sam i ostale modele, GSR bas odgovara mom ukusu a i dimenziono je savrsen, dizajn mu je takodje jako dobar, a i auspusi mu se nalaze ispod sedista, a ja jako ne volim auspuhe se strane, pogodovo ako ima samo jedan auspuh sa strane, tad motor gubi simetriju, koja je meni bitna. Jedino, sto ti kazes, zastita od vetra je, ajoj... ali sam video u katalozima neke vizire koji mogu da se montiraju, pa koliko toliko da umanje udare vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano Novembar 15, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju ok, moj savet ti je bio kranje dobronameran kao što si i skontao a dolazi iz iskustva stečenog kroz vožnju ove sezone sa Djeneralom i njegovim sv-om i njegovim kukanjem nada mu vetar glavu odvali (ubr zajedno smo prešli oko 17000km) . No da ne offujem , čuj se sa titj-om iz zr znam da je on tražio vizir za gsr-a pa možeš videti kako se ta akcija završila , mada su meni zbog visine od skoro190 rekli u markosu u ns da mi vizir nebi puno pomogao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da pricam o licnom iskustvu: na moju visinu od 183 cm, brzina od 160-170 km/h je sasvim podnosnjiva. Glavu "kida" tek preko 200 km/h...Sto se tice potrosnje, merio sam je u razradjivanju i bila je 5,3 l/100 km. Ona je naravno sada veca zato sto se vozi preko 6000 rpm, ali dobro, podnosljiva je...a i gorivo je sada znacajno jeftinije nego letos ( ) . Koliko sam cuo od drugih, problem ceonog vetra se moze smanjiti naknadnom ugradnjom veceg vizira. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna ranija tema o GSR 600 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22697.0 A evo je i tema o vizirima za GSR http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24795.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Addovao sam te na msn pa me pitaj sta god te zanima...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jivi 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jako dobar i pre svega lep.Neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan i meni se taj motor jako svideo... imas ovde nesto,a imas i testove na .hr sajtovima pa pogledaj(ako nisi ,u sta sumnjam). steta sto ti se ne svidja gsx 650f... srecno sa kupovinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala na odgovorima, motor mi se jako dopao, kopam po svim mogucim sajtovima da dodjem do nekih informacija. Mada sam sad upao u dilemu, da li da kupim jamahu FZ6-S Fazer ili GSR-A. Vozaci oba motora ih hvale na sva usta. Sto se brzina tice, ne planiram, bar za sada, da vozim preko 120-130, pa kontam da mi vetar, na GSR-u, nece mnogo smetati. Jos jednom mnogo vam hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma gsr je lepsi 100 puta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ma gsr je lepsi 100 puta ....i vese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ma gsr je lepsi 100 puta ....i vese A ja vise volim crnu stranu eurokrema od bele. Manite se takvih komentara, "lepota je u oku posmatraca". GSR i FZ6 su konstrukciski jako slicni motori, i jako se slicno voze. Razlika je u polozaju sedenja koji je nesto uspravniji kod Yamahe, dok je Suza vise napadacka. Ovo su nijanse, napominjem. Takodje GSR ima znatno vise obrtnog momenta od FZ6 ali odaje utisak manjka snage, FZ6 vise voli obrtaje nego da je 'teglis' u jednoj brzinin, u principu kao R masina samo sto nije. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma gsr je lepsi 100 puta ....i vese Takodje GSR ima znatno vise obrtnog momenta od FZ6 ali odaje utisak manjka snage, FZ6 vise voli obrtaje nego da je 'teglis' u jednoj brzinin, u principu kao R masina samo sto nije. ;D Hm, nisam bas najbolje razumeo ovo, jel bi mogao da mi pojasnis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 18, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Yamaha FZ6 S2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem te zašto porediš Fazera i GSR-a, jedan je poluoklopljen, a drugi je naked. Zar nije logičnije da porediš FZ6 S2 i GSR-600? Možda je ovaj Suzuki lepši, ali Yamaha je Yamaha ;D +1 za FZ6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U ovom poredjenju bih odabrao GSR-a, lepsi je. A ova dva modela uporedjujem jer su oba jako lepa i kvalitetna, pa sam u velikoj dilemi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ma gsr je lepsi 100 puta ....i vese Takodje GSR ima znatno vise obrtnog momenta od FZ6 ali odaje utisak manjka snage, FZ6 vise voli obrtaje nego da je 'teglis' u jednoj brzinin, u principu kao R masina samo sto nije. ;D Hm, nisam bas najbolje razumeo ovo, jel bi mogao da mi pojasnis? GSR uvek lepo prima gas, ali nigde nema onu provalu snage, uvek je spreman da povuce ali bez previse nervoze- ko elektromotor! ;D Yamaha je malo lenja dole, ali zato je zustrija na visim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D Priznajem, u ovoj temi sam subjektivan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Zazmuri i prstom odaberi, neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zazmuri i prstom odaberi, neces pogresiti Izgleda da cu morati bas tako :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zazmuri i prstom odaberi, neces pogresiti Izgleda da cu morati bas tako :-). Druze nemoj me razocarati. Pridruzi se Gsr klanu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...