Jump to content

Moto Zajednica

Poslednji obračun!

Koja je fotografija bolja?  

105 članova je glasalo

1. 1. Koja je fotografija bolja?

• No. 1
      50
    • No. 2
      55

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Ovaj trenutni rezultat govori jedno a to je da oba tima znaju odlicno da fotkaju i ja im cestitam na tome  :) .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

i tako ja čitam komentare... i svi se dive dubini druge fotografije... činjenica je da je fotografija sjajna. kao i prva, iako potpuno drugačija. ali iskreno, koliko bi ljudi na prvu loptu shvatilo da se radi o Holokaustu da fotka nema naziv  ???

• Svrati ponekad, 143 postova
ali iskreno, koliko bi ljudi na prvu loptu shvatilo da se radi o Holokaustu da fotka nema naziv  ???

Dovoljna je tetovaža na podlaktici, a žuta traka, valjda je "slučajno" žuta, da većina na prvu loptu niko ne shvati o čemu je riječ. Ovo je toliko očigledno da bi čak mogli reći da je banalno ;)

• Svrati ponekad, 111 postova

ali iskreno, koliko bi ljudi na prvu loptu shvatilo da se radi o Holokaustu da fotka nema naziv  ???

Dovoljna je tetovaža na podlaktici, a žuta traka, valjda je "slučajno" žuta, da većina na prvu loptu niko ne shvati o čemu je riječ. Ovo je toliko očigledno da bi čak mogli reći da je banalno ;)

Eh, ako cemo bas "istorijski korektno": Zuta traka se nosila oko nadlaktice, a ne podlaktice (ovde deluje kao da je izvrnut rukav, pa mu je unutrasnjost zuta). Takodje zuta traka se nije nosila oko ruke u konc logorima vec samo u gradovima i prilikom deportovanja, a na prijemu u logor prilikom tetoviranja broja dobijala se oznaka od platna, koja se nosila na zatvorenickom odelu na grudima i oznacavala je razlog boravka u logoru (ratni zarobljenik, Jevrejin, Rom, komunista).

Takodje, broj se u pocetku tetovirao na grudima, kasnije obicno na levoj podlaktici, a nikad na obe.

Al odosmo daleko, da se vratimo glasanju...

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Triumph Street Triple

Svaka cast na fotografijama,obe strane su ozbiljni shvatile zadatak i prionule na posao..

ja ne bih toliko ulazio u detalje kao neki,meni je bitan trenutni utisak koji fotografija ostavlja tako da..

1- zanimljiva ideja,u nekoj krajnjoj liniji nas podseca na vaznost broja,jer sve je pocelo bas od tih par brojeva

2- iako je broj opet na telu,potpuno drugacija uloga..ovde nas podseca na to da je zivot nekad samo broj

Predlazem Helleni da ako ostane ovako neizvesno do kraja proglasi neresen rezultat..da ne pucaju prijateljstva zbog slike ;)

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Uvijek što više gledam to sam ne odlučniji i tražim više mana , zato ovoga puta nisam previše gledao i mozgao .

Po plemenskoj pripadnosti morao bih da glasam za svog zema , ali kao džentlmen u pokušaju  glasam za za žensko mušku ekipu .

Ps. da ste slikali moje ruke sa brojem sigurno bi pobijedili , ovako previše niježno i ne uvjerljivo , sve ostalo + . poz

• Svrati ponekad, 423 postova

Teska odluka.Oba dve slike su fenomenalne i daju dve totalno razlicite emocije u meni.Odlucio sam se za drugu samo zato sto nema opcija 3 kojom bi izabrao obe :)Svaka vam cast stvarno....

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Da hitman ne rece koja je fotografija napravljena mobilnim,ladno ne bi i dalje znao,ala sam amater :o,sva sreca pa sam pre toga glasao!

Predlog br 2!

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Predlazem Helleni da ako ostane ovako neizvesno do kraja proglasi neresen rezultat..da ne pucaju prijateljstva zbog slike ;)

A ne, ne...ovo je previše bitna stvar, mora da se zna pobednik :D :D :D Posle ćemo to izgladiti uz čokoladu ;D

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Da hitman ne rece koja je fotografija napravljena mobilnim,ladno ne bi i dalje znao,ala sam amater :o,sva sreca pa sam pre toga glasao!

Predlog br 2!

saljivdzija Hitman  8)

;)

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

A ne, ne...ovo je previše bitna stvar, mora da se zna pobednik :D :D :D Posle ćemo to izgladiti uz čokoladu ;D

Ako ce prijateljstvo da pukne zbog fotografije,onda i treba da pukne!!! ;D

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Glasao sam za drugu sliku.

Sama ideja,i smisao koji fotografija ima, su u mom slucaju presudili.

Ali, i prva je fenomenalna!

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

ko ne moze da se suzdrzi politike i religije neka ne pise nista

Napisane su svakakve gluposti do sada, pa neka se pise do kraja ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja