Armin 13 Napisano Mart 11, 2022 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ljudi treba mi pomoc, kawasaki kmx125 sastavljen na novo sta god da uradim fali mu snage dobro krene na malim obrtajima onda se gusi na obrtajima izmedju 5 i 8 hiljada preko 8 hiljada opet dobro vuce, zategnem ga u drugoj na 10 hiljada obrtaja presaltam u 3 i odmah pocnu obrtaji padat sa deset na 5 hiljada ako ima malo brda ne moze da prihvati trecu brzinu bez obzira koliko ga natjerao isto tako i drugu brzinu ako je malo vece brdo motor ne moze primiti. Karburator sam stelovao rasklapao cistio sve sam pokusavao u mjestu extra prima gas i kips otvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2002 Napisano Mart 11, 2022 Drug član, 1516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ljudi treba mi pomoc, kawasaki kmx125 sastavljen na novo sta god da uradim fali mu snage dobro krene na malim obrtajima onda se gusi na obrtajima izmedju 5 i 8 hiljada preko 8 hiljada opet dobro vuce, zategnem ga u drugoj na 10 hiljada obrtaja presaltam u 3 i odmah pocnu obrtaji padat sa deset na 5 hiljada ako ima malo brda ne moze da prihvati trecu brzinu bez obzira koliko ga natjerao isto tako i drugu brzinu ako je malo vece brdo motor ne moze primiti. Karburator sam stelovao rasklapao cistio sve sam pokusavao u mjestu extra prima gas i kips otvara. Kao da sam već pročitao isto pitanje u nekoj drugoj temi...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...