Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha maxster 125

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Piaggio Liberty 125

Zdravo,

Posto se slabo razumijem u motore, a ovaj sam pogodio (jer mi je prelijep) treba da ga kupim za vikend, imam par pitanja.

Je li dobar u smislu da se ne kvari (je li isti ko yamaha majesty s obzirom da su isto godiste)? 2002

Zadnji amortizeri su otisli kako mi je receno, i vlasnik nigdje nije uspio da ih nadje, moze li to da se odradi ili cu imati problem?

Ako znate nekog majstora za amortizere kad bi mogo da napravi neke custom made amortizere za njega 

Hvala, izvinjavam se ako sam promasio forum, djelovalo mi je da ovdje svi svasta pitaju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Uh...što je to (bio) lep skuter.

Nije mi baš jasno zašto, ali nije bio preterano popularan. Što se mehanike tiče, jeste gotovo identičan kao Majesty. Tu je i Madison i još X njih koji dele Minarelli agregat...

E sad, ide vreme za sve, pa i za motore. Nije to više u cvetu mladosti, a uvek stoji i pitanje koliko je pažen. Delova u principu ima, što se te mehanike tiče. Problem bi možda mogao da bude to što ih nema baš puno, pa su lomovi plastike i rasvete malo pod znakom pitanja za rešavanje. Brat blizanac mu je MBK Thunder...kao što je Mažetiki MBK Skyliner...a to je praktično francuski proizvod, pa je onda to neka zona od interesa za nabavku nečega što je eventualno deficitarno.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja