ch4ll3ng3r23 4 Napisano Mart 7, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Posto se slabo razumijem u motore, a ovaj sam pogodio (jer mi je prelijep) treba da ga kupim za vikend, imam par pitanja. Je li dobar u smislu da se ne kvari (je li isti ko yamaha majesty s obzirom da su isto godiste)? 2002 Zadnji amortizeri su otisli kako mi je receno, i vlasnik nigdje nije uspio da ih nadje, moze li to da se odradi ili cu imati problem? Ako znate nekog majstora za amortizere kad bi mogo da napravi neke custom made amortizere za njega Hvala, izvinjavam se ako sam promasio forum, djelovalo mi je da ovdje svi svasta pitaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 7, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh...što je to (bio) lep skuter. Nije mi baš jasno zašto, ali nije bio preterano popularan. Što se mehanike tiče, jeste gotovo identičan kao Majesty. Tu je i Madison i još X njih koji dele Minarelli agregat... E sad, ide vreme za sve, pa i za motore. Nije to više u cvetu mladosti, a uvek stoji i pitanje koliko je pažen. Delova u principu ima, što se te mehanike tiče. Problem bi možda mogao da bude to što ih nema baš puno, pa su lomovi plastike i rasvete malo pod znakom pitanja za rešavanje. Brat blizanac mu je MBK Thunder...kao što je Mažetiki MBK Skyliner...a to je praktično francuski proizvod, pa je onda to neka zona od interesa za nabavku nečega što je eventualno deficitarno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...