the_doctor 7714 Napisano Februar 28, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dosta čitanja unazad vremena, došao red da se i utefterim ovde. Milan, Novi Beograd, 32 god od pre neki dan. Stari nick i slika iz vremena Zastava foruma i sličnog vremena, od pre 10+ godina. Hobi: Automobili, Motori, Kamioni, Avi...a ne ne, bez aviona, automehanika, oružje...to je to. Prošlu god proveo na Hornetu, pred kraj sezone me Ralja ring i ispitivanje granica motora umalo nije koštala glave. Motor totalisan, ja manje više bez ogrebotine, pravim čudom... Ove sezone Fazer, u nekom drugom, laganijem gasu, i pametniji no "juče". Raspisah se, preterah. Pišemo se, čitamo se. 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 28, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane, dobrodošao! Ako bih smeo posle lepog uvoda da te zamolim kad budeš imao vremena, ima par tema prigodnih, pa kucni šta se desilo, da svi mi budemo malo pametniji. Što kažu, uči na tuđim greškama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Februar 28, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja nesto mi poznat nick i slika. Dobrodosao!Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 2, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Mart 2, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ... ovaj je neki moj... Kamioni motori.. hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...