Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam od druga informaciju da postoji moto klub Torque (Tork) u Velikom Gradistu ali je ta informacija neproverena, pa pomislih da ne postoji bolji nacin da to proverim nego da postavim temu ovde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam čuo, a gotovo svakodnevno se čujem sa mojim zastupnikom u Gradištu, koji je i bajker. Ako i jeste, onda je to neki mali klub, kad ni Gradištanci nisu čuli. Ali proveriću koliko mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...