zlig0r 1914 Napisano Februar 20, 2022 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan prodajem nove motokros cizme marke THOR model: BLITZ XP MX Boja: crno-sivo-narandža veličina: 44,5 (us:10) Features: Pre-curved injection molded shin plate 4 fully adjustable straps allow for a custom, rider specific fit Fully synthetic calf overlays deliver premium durability and optimal grip Injection molded medial abrasion plate with integrated shift protection Metal toe cap reinforces the outsole strength Uni-directional outsole with a steel shank insert Injection molded positive lock buckles Mesh liner promotes airflow Tested and certified according to standard EN 13634:2015 čizme su nove, nikad izasle na nogama iz stana...na zalost, kumu ne odgovara velicina, te traze novog vlasnika cena 100e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2966 Napisano Februar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se isto tako zaheb'o... I to isti, identičan model, ista boja, isti broj! Uspeo sam da vratim tamo gde sam kupio uz zamenu za neke druge stvari koje su mi trebale a dao sam im i 10% 'rabata'... ja njima Sve u svemu, užasno je drugačiji kalup, manji i uži od nekog 'normalnog' pa je zajeb neminovan ako prodavac ne napomene. Ovo pišem isključivo dobronamerno da nemaš problem sa kolegama sa foruma, ovo treba da kupi neko ko nosi 43 pa čak i 42.5 Promenio Februar 24, 2022 član PremieRacing 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1914 Napisano Februar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pa mozda su to te?!? salu na stranu, procitam ja sad ovo tvoje, i probam ih...znaci kao da su pravljene za mene! bukvalno savrsene! a ja nosim 42.5...ostavio bi ih sebi, ali plasim se da ako to uradim, odmah krecem u potragu i za nekim motorom za oranje....molim vas, nemojte da to dozvolite,pomozite ubogom kolegzi, da ne ulece u jos jednu moto avanturu... taman sam se naterao da rasprodam deo opreme koja mi je sad visak, i sad cu da krenem da kupujem opremu za offroad... znaci da sumiramo - kalup je manji i po meni je neki 42.5 Promenio Februar 24, 2022 član zlig0r 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 24, 2022 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ...Ako ne i 42, preporuka je proba pre kupovine. Inače čizma odlična za te novce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1914 Napisano Februar 24, 2022 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan naravno, ako neko nije u blizini da proba, posaljem - pa ako valja - eksta, ako ne valja velicina - vrati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 24, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Meni broj odgovara, al mi se ne slaže uz motor... Malo se šalimo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1914 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1914 Napisano April 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! i da ponovimo, broj je ipak ~42.5!!! Promenio April 5, 2022 član zlig0r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1914 Napisano April 26, 2022 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano April 26, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ja ipak predlažem da kupiš neku moto-grabulju - nije bolest sve što boli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...