Jaki333 0 Napisano Februar 17, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Nov sam ovde i nisam baš najiskusniji u forumašenju. Imam nedoumicu pa mi treba pomoć. Naime rasklapao sam svoj motor (Suzuki GS500), i video da su mi grla karburatora istrošena, tj ukrtila su se. Da li neko slučajno sna gde mogu da nadjem nova i izmedju cilindra i karburatora i od karburatora ka air box-u. Pozdrav. P.S. Izvinjavam se ako sam pogrešno postavio temu ili na bilo koji način povredio pravila foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 17, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan E bay, AliExpress. Za 3 nedelje do mesec dana ti stize. Il vidi sa ovima sto prodaju polovno po Srbiji, al ja ne bih to polovno stavljao. Novi originalni su opet preskupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 0 Napisano Februar 17, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. Koliko je to preskupo? Čisto da znam koliko da se počešem za glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2689 Napisano Februar 17, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Nov sam ovde i nisam baš najiskusniji u forumašenju. Imam nedoumicu pa mi treba pomoć. Naime rasklapao sam svoj motor (Suzuki GS500), i video da su mi grla karburatora istrošena, tj ukrtila su se. Da li neko slučajno sna gde mogu da nadjem nova i izmedju cilindra i karburatora i od karburatora ka air box-u. Pozdrav. P.S. Izvinjavam se ako sam pogrešno postavio temu ili na bilo koji način povredio pravila foruma.Aко су само укручена није баш греда, ако су испуцана и кроз пукнатине примају фалш то није добро. Укручено грло може да омекша грејањем индустриским феном, док монтираш карбураторе.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Februar 17, 2022 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan I fenom za kosu zimi, provereno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 0 Napisano Februar 17, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne bih zagrevao na taj nacin. Ako nije ispucalo, a zelis da omeksaju na kratko - topla voda. Mada garantujem da i ako je guma tvrda, karbovi se ubace bez vece muke, samo da nije na suvo. Svako agresivno grejanje gume dovodi do vulkanizacije (promene svojstva i strukture) jer je guma elastomer. Ali dobro. Dao sam samo svoje misljenje. Gume usisa(prirubnice/flansne) su od 20 do 40 eura komad u proseku. Mogu ti reci tacnu cenu sutra, ali ne mogu rok isporuke, jer Corona zheba sve, pa su rokovi diskutabilni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Februar 18, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za toplu vodu je istina, ja tako uspeo u zivot da vratim gume izmedju karburatora i kucista fiktera, ko je vozio tdm zna da hoce da se skrate nakako Na aliju nisam video gume za tvoj motor (ne znaci da ih nema), dfugar za fazera platio 4 komada oko 20 evra, ako ti je to neki orijentir. Iz originala mislim da su oko 40 evra komad, ako mogu da se nadju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 0 Napisano Februar 18, 2022 U prolazu, 14 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo moram da proverim da te gume sa kućišta filtera za vasuh nisam pokarambasao kad sam skidao . Ove izmedju cilindra i karburatora su gecrkt, polomile su se bukvalno bi skidanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...