black rain 1 Napisano Novembar 11, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me vas savet i misljenje oko izbora chopera sta je po vama bolje i koji se bolje pokazao honda shadow750-kawasaki vn800-yamaha drag sta650 unapred hvala i pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda, ima i najlepsu kubikazu a i mazga je samo tako. Drag Star je u klasi do 750 ccm, ista registracija a mnogo slabiji motor od Honde, lep ali slab.. VN 800 je prelep motor, snazan, jak, izdrzljiv, moj favorit ali da ima 750 a ne 800 ccm. Spada u klasu do 1100 ccm pri registraciji i to je vec previse. Ako hoces tu klasu onda kupis 1100 ccm i znas zasto placas. Znaci HONDA ! Eto, to je moje misljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 11, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Honda Shadow 750 (ali model od 2004. ili noviji , sa kardanom) ili DragStar 650 ... Starija Verzija Honde i Kawa VN 800 su takodje dobri motori , ali imaju nesto sto se meni nikako ne dopada - lanac ... :-\ ... nije da je to bas neka velika mana , ali mi nikako ne ide uz taj tip motora , a jos mora i stalno da se podmazuje i cisti ;D ... Zna se sta je zakon za chopper-e : kardan ili kais Inace imao sam DragStar i bas se lepo vozio s njim 2 godine ... jeste par konja slabiji od Shadow 750 , ali je i nesto laksi od nje tako da je to nebitno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan pa swajcarci na prvo mestio je honda pa sve ostalo meni je jamaha po izgledu vrh ali classic jer nisam bas ljubitelj tanjeg prednjeg tocka to isto vazi i za kawu classic svaki od ovih motora je dobar na svoj nacin ali registracija kopa i koci stvari izged ada ce pri izboru motora biti presudna cena koji jeftiniji nadjem tog cu kupiti u svakom slucaju hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ti lepo hondu vf 750c i onda si na pravom konju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a sta kazes za ovaj model kawe .meni se jako dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan vn900 extra je nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan evo slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ups pogresio sam temu a ne mogu izbrisati upis..kawa mi je njaljepsa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ma teraj dalje vazno je ucestvovati xexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Honda Shadow 750 spirit.Ipak je to honda. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan shadow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Februar 1, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan Honda Shadow!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni zet ima Hondu, vozio sam je i motor je extra. Ostale nisam probao, tako da ne mogu da napravim dobro poredjenje. Za Hondu garantujem da otkida koliko je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...