Ognjenz 1 Napisano Februar 10, 2022 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav skoro sam kupio skuter, u pitanju je peda gp 49cc. On je radio jedno mesec dana i posle toga sam primetio jedan problem. Naime tokom vožnje on se prosto ugasi. Nisam znao šta mu je bilo no upalio sam ga i nastavio dalje. To se još neki put desilo ali jednom je kurbla zablokirala (razlog zašto ne koristim akumulator jer je prazan, pa moram da ga napunim skoro). Stric mi je nekako namestio kurblu, skidao je deklu. No problem je još bio tu da se gasi i kurbla se opet zaglavi. Da li neko zna do čega je problem/do čega može da bude? Trebao bi majstor još malo da dođe ali sam mislio čisto da vidim ovako, da li je neki veliki kvar ili ne. Inače 2T je. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2701 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 4821 postova Prijavi odgovor kao problematičan Агрегат блокира, завлачи - полуремонт/ремонт.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11133 Napisano Februar 11, 2022 Ne silazi, 2230 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nije nov,pitanje ima li ulja?Mozda je i lose busen cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2701 Napisano Februar 11, 2022 Ne silazi, 4821 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како и да је, још на првом блокирању штета је направљена и треба да се санира.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...