bobangsxr 1362 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan cista budala uzo sam ja od kuma neku hondu lead skuter i moja sestra hoce da proba da vozi,nikad do tad nije vozila motor,krene ona i kad je naisla na raskrsnicu ona nekoci a ni ne skrece nego pravo u kanal,sreca pa nista nije falilo motoru a ni njoj,kad sam je pitao sto nije zakocila a ona pa ja sam pustila gas i mislila da ce da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao je srece i to dosta srece. odg za temu a sto se tice ovog drugog snimka cist kreten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Veci gas za ulazak u krivinu, pa naglo kocenje usled cega dolazi do ispravljanja motora i naravno ulazak u suprotnu traku i naravno LUDACKA SRECA ;D ;D Ipak se na kraju snasao momacki i izvukao zivu glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan siguran sam 100% da je namerno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 25, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan siguran sam 100% da je namerno ... ???, i ne samo tebi (citiranom) upuceno. Ovako nesto namjerno uraditi nije cool. Cak bi i najveca budala rekla za njega da je budala. Ovo izgleda kao klasicno prosirivanje krivine, a s obzirom da mu nagib i nije bio bas taako mali, za takav motor. i za prosjecnog vozaca, mogao je ili u auto ili kako je uradio. (Dobro je da se nije zabuljio u auto.) Uz to je vjerovatno bio na maximumu svojih mogucnosti zbog kamermana iza. Pa ga je kocenje malo ispravilo i voila.... To sto dize prst ka nebu na kraju, vjerovatno se covjek zahvaljuje. 1 je Dzizus.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Misli da je namerno ,zasto bi ga ovaj inace snimao Ja sam jednom bio u takvoj situaciji,ali ne namerno jednostavno sam zaboravio na krivinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj snimak niko ne može da analizira ;D http://www.liveleak.com/view?i=9f9_1228909766 Lik prvi put seda na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj snimak niko ne može da analizira ;D http://www.liveleak.com/view?i=9f9_1228909766 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 6, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jessss, pa Jawa je prava azdaja, ne moze to svako da ukroti...pardon, da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pojedincima prvo lekarsko uverenje da su normalni pa tek onda motor.Bez sale ima ljudi koji su totalni antitalenti za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Januar 7, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Decko se zbunio, gledale ga curice. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...