aca-pn 6430 Napisano Novembar 10, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh slucajno na ovo: http://www.tinet.org/~sje/mag_fuel.htm Ukratko radi se tome da se postavi magnet na crevo za dovod goriva, navodno smanjuje potrosnju od 6-50% zbog boljeg sagorevanja goriva u cilindrima. Koga interesuje neka procita tekst u linku. Sta mislite da li je to moguce i da li je to mozda neko probao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan nedavno sam gledao test ovovg "uredjaja" na Discover channel u emisiji mit busters i ljudi su dokazali da ovaj "uredjan" nema nikakvu svrhu tj prodavanje magle. Ukoliko naletim na netu na tu emisiju postavicu svi da vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 10, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovo na kolima pre 10-15 godina. Nisam primetio nikakvo smanjenje potrošnje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja na jednom automobilu i nevideh neku razliku kada sam ih skinuo ,mislim da je prodavanje magle ,teretski je to moguce ali ne preko debelog gumenog creva za gorivo . Provodjenjem bilo kog fluida kroz magnetno polje ima za rezultat promenu strukture same tečnosti (molekuli kiseonika),ali ovo što prodaju je sama komercijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj proizvod ima pravi naziv a to je porez na budale P.S. Ako se neko nasao prozvan izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja thteo reći al se uzdržah ,ja sam ih sa autom dobio nikad ne bih bacio pare na gluposti,a posto se nestavlja na plinsku istalaciju nemam problem sa tim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam citao test tih govana, lako sto nicemu ne sluze, nego je jos i neki hemicar rekao da benzin nije podlozan magnetnim uticajima. Toliko o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je izuzetno korisna stvar, ali za izdvajanje rdje iz goriva, koje je u naše rezervoare dospelo iz specijalnoh tankova za rdju u rafineriji Pančevo. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 12, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan @arnyman Negde sam citao test tih govana, lako sto nicemu ne sluze, nego je jos i neki hemicar rekao da benzin nije podlozan magnetnim uticajima. Toliko o tome benzin nije podložan to je taj hemičar u pravu ali molekularna jedinjenja kiseonika u benzinu su podložna (naravno teorija ) što sa ovim go....m nije dokazano da to radi stvarno bi došlo do smanjenja potrošnje ovako ne bacajte pare @revolution kolega preštelute te ventile i ne dirajte mi Rafineriju Nafte Pančevo (i ovako će je Rusi razjeb..i) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @arnyman Negde sam citao test tih govana, lako sto nicemu ne sluze, nego je jos i neki hemicar rekao da benzin nije podlozan magnetnim uticajima. Toliko o tome benzin nije podložan to je taj hemičar u pravu ali molekularna jedinjenja kiseonika u benzinu su podložna (naravno teorija ) što sa ovim go....m nije dokazano da to radi stvarno bi došlo do smanjenja potrošnje ovako ne bacajte pare @revolution kolega preštelute te ventile i ne dirajte mi Rafineriju Nafte Pančevo (i ovako će je Rusi razjeb..i) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jok, nego će da ulože milijardu evra za rekonstrukciju i osavremenjavanje ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan :D ...moj kum ozn,takodje član ove naše zajednice,je imao gore spomenuti uredjaj,toliko je para uštedeo da je već posle mesec dana ugradio plin ;D ;D ;D neznam da li je benzin podložan uticaju magnetnog polja,ali njegov golf nista manje nije trosio,tako da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...