pile 1006 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan 100€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 2, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ovo sluzi? Ja to nemam u BMWu,mozda mi treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Februar 2, 2022 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Modem za internet. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Februar 3, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Tako je modem za internet Meni je najviše koristio po inostranstvu, ubacim karticu mobilnog operatera unije i svi putnici koriste besplatan internet, dobro nije besplatan uračunat je bio u cenu prevoza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...