Djokic 976 Napisano Januar 28, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam da otkacim i ovo dok sam na godisnjem... 2x Dahua IP Kamera DH-IPC-HDW1220SP 3.6mm POE NVR Videosec 4 kanala(tacnu oznaku modela videcu sutra) Switch Tp-link TL-SF1005D 5Port 10/100Mbps Monitor Asus 22", nije skroz ispravan ali sluzi za nadzor i pregled Adaptere sam kupio na Kp pa su razliciti(za kamere) ali odgovarajuce amperaze, voltaze ili sta vec i svaka kamera ima svoj. Idu svi kablovi potrebni za pustanje u rad. Nemam predstavu koliko da trazim za ovo, dajte ponudu. Ako kupac dodje kod mene mozemo sve da povezemo(trenutno je u kutiji) i da se uveri da radi, a ako saljem ne dajem nikakvu garanciju, a za tehnicku podrsku moracete da nadjete nekog ko zna oko toga. Ko nije imao susret sa IP video nadzorom ili se slabije snalazi sa kompom - preporucujem da ipak preskoci i ide na DVR. Bez zamena. E da, ako se dobro secam hard je od 500gb, na 720p mislim da staje desetak dana snimka sa dve kamere. Promenio Januar 28, 2022 član Djokic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5614 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 840 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je...Znaci nisam jedini fanatik... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Januar 28, 2022 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan To je to.Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Januar 31, 2022 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako snima. Promenio Januar 31, 2022 član Djokic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Video je privatan, nije ga moguće pogledati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 promenio, probaj sad Samo jedno sam trazio da vidim pre nego kupim sistem - vadio novcanice i kovanice da vidim kako izgleda na snimku, koliko dobro se razaznaje sta je musterija dala i sta si vratio kao kusur. Kad zumiras vidi se i na digitronu sta pise Promenio Januar 31, 2022 član Djokic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5614 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 840 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djokic je napisao: @vasa.93 promenio, probaj sad Samo jedno sam trazio da vidim pre nego kupim sistem - vadio novcanice i kovanice da vidim kako izgleda na snimku, koliko dobro se razaznaje sta je musterija dala i sta si vratio kao kusur. Kad zumiras vidi se i na digitronu sta pise Sta je brat hteo majke ti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2672 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6420 Napisano Januar 31, 2022 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakva jajara, pokusao da je prevari za 100-200 din 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2596 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1618 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 1000 din, jajara 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Januar 31, 2022 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Tesko mogu da objasnim u dve-tri reci, baka koja je usla pred kraj je komsika, doktorka u penziji, cula je sve ali kaze ja nisam shvatila nista. Pokusacu da ubacim kao titl, inace pokusao je da uzme crvenu na prevaru, a nekih nedelju-dve posle toga bilo je po novinama u par gradova su radili te prevare al mislim da je zena dolazila da vara. Provalili su tek na kraju smene kad su videli da im fale pare, mi smo imali srecu jer moja gospoja rezonuje 200 na sat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2596 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1618 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vaćaroš, dao joj 1000 din da mu ukrupni, nije uzeo tu 1000-ku sa pulta nego je vratio sa onih prethodnih 1000 da mu kasirka da 2000 din. Namazano, ali gospoja nije progutala foru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, meni je zena objasnjavala vise puta i shvatio sam da sam glup. Ubacio sam titlove za one slicne meni, pa pogledajte opet "sa prevodom". Salim se, ovo pali na vasaru ili negde "nabrzinu", jos ako radi neko "dete" ili pocetnik... ode crvena cas... Imam i klipove kako me kradu prijateljji i komsije, ali to necu da postavljam - da ne dobije neko ideju, a i ta prica sa prodavnicom je fala bogu zavrsena, sad gledam ovo i smejem se. Promenio Januar 31, 2022 član Djokic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...