Jump to content

Moto Zajednica

da li ste bili u ovakvoj ili slicnoj situaci

Recommended Posts

• Drug član, 1171 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

kao sto upitah da li ste bili u ovakvoj ili slicnoj situaci.dakle vozimo se ja i kolega ja idem prvi on ide iza mene nekom brzinom oko 140km/h,ulazim u blagu krivinu i zaobilazim kamion i dajem gascinu i negledam ja u retrovizore da li me prati i odmaknu ja tako neki tri kilometra pogledam u retrovizor njih nema.stanem pokraj puta sa upaljena sva cetiri zmigavca i okrenem se kad ima sta i da vidim ono u daljini neki zastoj u saobracaju stoje dva tri kamiona isto tako i automobila.od jedanput doleta neka lada samara zaustavlja se pored mene otvara prozor i kaze drug ti se ubio,prodera se ja na njega sta ti to govoris da li se ti to samnom zajebavas,a on ce na to meni sta se ti na mene deres idi pa ces ih videti kako leze u jendeku.Okrecem ja motor vozim polako sav drhtim neznam gde sam kroz glavu mi prolaze sve one slike iz crne hronike i kojekakvi reportazi o padovima i poginucima motorista i sta cu ja sada kada ih onako sa motorom vidim krvave i raspadnute,sve se blize mestu nesrece priblizavam vidim ljudi setaju po putu ja u sebi odmah zamisljam sve ono najgore.dolazim ja do njih oni hvala bogu zivi i zdravi rukuju se tamo sa onim vozacima sto su se tu zaustavili,ja cu na to pa vi niste normalni sta radite i onda ide prica sta se desilo. bilo je pitanje sada sta u krivini pri obilasku raditi  da li otici pod kamion koji ide iz suprotnog smera ili udariti u njega ili produziti krivinu i sleteti u jendek i opcija je bila da se sleti u jendek pa onda mozda i prezivi a ove prve dve opcije su bile sigurna smrtpa.,a meni neki ludak mi rece da se se ubili pomisli sam da ce me strcka udariti kako sam se uplasio,ali dobro je sve proslo bez i jedne ogrebotine i tako smo mi nastavili dalje da se vozimo sa brzinom od oko 90km/h stim da on bude prvi i da mi bude na oku.pa vas pitam da li ste bili u ovakvoj situaci da vam je drug nastradao a vama sve ono najgore prolazi kroz glavu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3795 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ja malo i nisam razumeo sta si ti ovde hteo da kazes, zato sto si nejasno napisao, ali u svakom slucaju hvala Bogu da nikad nisam bio u takvoj situaciji ::)

• Drug član, 1738 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Bice da si jos u soku pa ti je tekst malo nejasan, a srecom nisam imao situaciju da me obaveste da su mi se drugari skucali, osecaj je jeziv u to ne sumnjam.

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Bio sam u takvoj situaciji, kad se 30m ispred mene, na auto putu, pri skromnih 220km/h, kum zakucao u kamion, otpozadi. 4. Septembar '04,krenuli smo na tradicionalnu moto-žurku, u Rumu. Nikad se u životu nisam tako jadno i isprazno osećao kao tih sat vremena dok smo čekali hitnu pomoć, a pola sata dok se vratio iz nesvesti, ili čega već...

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Bio sam u slichnoj situaciji mnogo puta. Moj brat je vozio trke 9 godina i za to vreme se krcao milion puta i svaki put me je sve vishe bilo strah. I nikad necu da zaboravim ove godine u povratku iz Guche drugar je pao sa motora na metar ispred mene i udario u kombi. Mogu reci da mi je to bila najtezha vozhnja u zhivotu i jedina koja mi se bila zgadila da sam se jedva odvukao kuci...

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Letos kad smo isli na skup u Horgosu, covek ispred mene je sa 120 na sat ispravio krivinu, sleteo u jarak a zatim biva "katapultiran" u vazduh.

Motor savijen ko kifla, a on srecom samo sa povredom ramena.

Nikad necu zaboraviti taj osecaj, jezivo!  :(

• Ne silazi, 5610 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Pre nekoliko godina, dok smo jos pravili skup, ja sa drugarom iz Beca odem do Kamenice, na putu prema Gocu da posetimo neku ekipu u vikendici. U povratku, posto mu se svideo put, on krene napred. Na Beranovcu, to je bas pred Kraljevo, ima jedna krivina pod uglom od 90 stepeni na koju se dolazi pravcem od par stotina metara. On se zaleteo jer ne zna, a ja se zaleteo da mu mahnem da uspori. Poslednji trenuci pred krivinu, u susret vec dolazi auto koji se zaustavlja, on obara motor i ispravlja krivinu u kanal i motor pada preko njega. Ja biram u trenutku da li u auto koji se vec zaustavio ili u kanal preko njega. Razmisljam da cu ga ubiti ako jos ja padnem preko motora, a on ispod, i odlucujem da idem prema autu pa sta bude. Na srecu ja stajem na samom braniku od auta. Vadimo njega i motor, on deluje nepovredjen ali cekamo hitnu zbog unutrasnjih povreda. Na motoru samo mala steta od klizanja.

On je prosao sa slomljenom karlicom-napuklom pubicnom kosti sto je dobio pri udarcu o asfalt kad je oborio motor. Ne boli nista, samo moras 6 nedelja da lezis.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja