Kopljas 60 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sta mislite o ovom motoru? Nesto sam se palio da ga kupim, ako budem mogao, u skorijoj buducnosti... Video sam ga prvi put uzivo na moto skupu u Sutomoru i izgleda mi jako dobro. Ono sto mene vise brine je taj jedan cilindar i 48KS. Ja ni sada ne vozim jaci motor, moj F650 GS ima sve to ali s obzirom an moju tezinu, osetim ga da se ponekad muci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je i nova Tenera odlična, ali je malo teška za svoju snagu, tako da se plašim da će ti biti slaba ako si i ti pogolem, što bi rekla braća Makedonci ;D Što ne pređeš na nešto veće? F800 GS, TDM, Strom, Varadero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I mene plasi da ce mi biti slaba... Sto se tice ostalih, F800 mi je malo skup, Strom je dobra opcija, mozda TDM. TDM 900 sam imao priliku da vozim ali ja bih ipak hteo motor sa kojim mogu da sidjem sa puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vidio teneru u Sutomoru a ima je i u Yamasi u Pg , stvarno izgleda mrak. Baš je šteta što nema 2 cilindra i jedno 70 ks. A ti imaš još jedno rešenje : dijeta . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je i nova Tenera odlična, ali je malo teška za svoju snagu, tako da se plašim da će ti biti slaba ako si i ti pogolem, što bi rekla braća Makedonci ;D Jedan cilindar je jedan cilindra - što se tiče težine i snage, ide bolje od kojekakvih Dominatora, KLRova, XT600 i sličnih, pogotovo na većim brzinama, preko 120 km/h. E sad, ovisi što ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vidio teneru u Sutomoru a ima je i u Yamasi u Pg , stvarno izgleda mrak. Baš je šteta što nema 2 cilindra i jedno 70 ks. A ti imaš još jedno rešenje : dijeta . poz Majstore, on ako skine 20kg i dalje ima 110-115 ;D Covjek je ogroman! Po meni, za njega je najbolja opcija da kupi kamion... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj tako Tvoja Yamahirija me je izdrzala do Budve.. Jedva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan hahhaha, kupi ga, pa cu ga ja evo voziti i bicu zadovoljan treba probati, ne mora da znaci da ce ti biti slab, tebi bi zbog visine odlicno odgovarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Slomices je kao pisaljku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda toliko nezna da je ovako sitan covek slomi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv, bas je robusna i odlicna za krupne ljudove ;D! Samo je ti kupi, pa da svi budemo ljubomorni, al` sa razlogom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da budete ljubomorni sto sam je slomio? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan ako izdrzi tebe i mene ce od 110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hoce ako malo smrsas Nista, izgleda da o njoj i ne treba da razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nista, izgleda da o njoj i ne treba da razmisljam Koliko sam povatao ti si oženjen, pa se pazi ovakvih javnih komentara ili preciziraj na što si mislo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 10, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene izdržava Fazer, izdržaće i njega Tenera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa o njoj, "Teneri" i ne treba da mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene izdržava Fazer, izdržaće i njega Tenera ;D e ovo je dobro rekao, a fazer je gabaritno jos manji ali doduse malo jaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Novembar 10, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma pustite ga .... nema sanse da bi on smrsao zbog tamo neke Tenere ;D Jos sad u Poljskoj kad se navuce na hotelsku hranu - vratit ce se sa 10 kg. vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto su boje za 2009 ocajne (po mom ukusu, da se ogradim). I ja se isto razmisljam. Za 2009 su izbacili serpa plavu, tamno crvenu i crnu, a nema one lepe competition white!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma pustite ga .... nema sanse da bi on smrsao zbog tamo neke Tenere ;D Jos sad u Poljskoj kad se navuce na hotelsku hranu - vratit ce se sa 10 kg. vise ;D Ma gde ivse da se ugonim, vreme je za gubljenje kilograma... A meni je Tenera sa ovom bojom kao na slici prelepa. Al jebiga ako je slaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...