Bole37 5771 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim pre svega postenje ovde na forumu. Covek napisao da je prvi vlasnik, onda se javi kolega da je to bio njegov motor,i mi vidimo da je pre njega bilo jos dva vlasnika. I svi kao kuliraju... Pa naravno da je tabla menjana zbog havarije, jesmo svi ovde blesavi sad da mislimo da je menjana nova tabla za staru iz cefa. Al kao kolegijalno drugari vicu odlican motor... Neka hvala brateee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio onaj drugi je menjao vkasnike,a prvi sto se prodaje ne spominju se vlasnici. 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6077 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 2085 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 unosiš zabunu i bez osnova i potrebe kvariš čoveku prodaju. Obrati pažnju da komuniciraju druga dva člana o drugom motoru, ne o ovom sa oglasa. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5771 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ne unosim ja zabunu vec sam zbunjen. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 1425 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Дарко је крив, запео табла па табла. Ко још гледа таблу док нешто не засија. И тад скинеш, извадиш сијалицу и опет не сија. Проблема без. 'Оће он да упоређује, а неће мотор да купи. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Januar 28, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam PRVI i JEDINI vlasnik motora sa oglasa u Srbiji. Ja sam licno isao i zavrsavao papirologiju oko uvoza i prve registracije. Pre toga je motor bio u Svajcarskoj. Nadam se da ce to biti sada jasnije. Dokumentacija je dostupna za sve zainteresovane. Postenije od toga ne moze. Motor je kod mene 5 godina, redovno odrzavan u servisu. Posto ja nisam majstor, volim profesionalca da pustim da mi sve namesti. Presao sam divnih 30000km+ po Srbiji, Italiji, Rumuniji, Sloveniji i sire bez ikakvih problema i incidenata. Kao i sa svakim polovnim vozilom, prethodni vlasnik u Svajcarskoj sta je radio ja ne mogu da znam. Neki ljudi na forumu me poznaju jer vozim 14 godina i ne volim da sirim dezinformacije niti da prodajem nesto iza cega ne stojim. Sve sto vas zanima slobodno pitajte. @bole37 obrati malo paznju ko sta pise posto su druge dve kolege diskutovale oko drugog motora. Ako si zainteresovan, i tebi moze biti dostupna dokumentacija na uvid 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5771 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jobefett je napisao: Ja sam PRVI i JEDINI vlasnik motora sa oglasa u Srbiji. Ja sam licno isao i zavrsavao papirologiju oko uvoza i prve registracije. Pre toga je motor bio u Svajcarskoj. Nadam se da ce to biti sada jasnije. Dokumentacija je dostupna za sve zainteresovane. Postenije od toga ne moze. Motor je kod mene 5 godina, redovno odrzavan u servisu. Posto ja nisam majstor, volim profesionalca da pustim da mi sve namesti. Presao sam divnih 30000km+ po Srbiji, Italiji, Rumuniji, Sloveniji i sire bez ikakvih problema i incidenata. Kao i sa svakim polovnim vozilom, prethodni vlasnik u Svajcarskoj sta je radio ja ne mogu da znam. Neki ljudi na forumu me poznaju jer vozim 14 godina i ne volim da sirim dezinformacije niti da prodajem nesto iza cega ne stojim. Sve sto vas zanima slobodno pitajte. @bole37 obrati malo paznju ko sta pise posto su druge dve kolege diskutovale oko drugog motora. Ako si zainteresovan, i tebi moze biti dostupna dokumentacija na uvid Tenkju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano April 7, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...