acim 765 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Holandska kompanija Star Twin konstruisala je sportski motocikl baziran na trocilindarskom TDI agregatu od 1200 kubika (VW Lupo). Petobrzinski menjač je preuzet sa Yamahe FJ1200, snaga iznosi 120 konja, a obrtni momenat impresivnih 338 Nm pri 5500 obrtaja. Težina motocikla je 204 kg. Izvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan nestvarne brojke za dizel motor od 1200ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan nestvarne brojke za dizel motor od 1200ccm Kod turbo dizela izgleda ništa nije nemoguće ;D Ne čudi me snaga od 120 konja, više me čudi obrtni momenat, ali sam naveo izvor pa pogledajte sami šta piše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Deluje lepo, bilo bi zanimljivo kad bi bio neki test ovog motora da se upoznamo sa njegovim performansama. Evo sa istog izvora jos jednog dizelasa, obratite paznju na drugu sliku, zadnji tocak ima ogibljenje sa pneumatskim jastukom - kao kod autobusa il kamiona ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 8, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica O tom čoperu je već bilo reči, ako se ne varam: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21393.0 Ima čak i hidrostatički prenos, dakle preko ulja, nema ni lanac ni kardan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica O tom čoperu je već bilo reči, ako se ne varam: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21393.0 Ima čak i hidrostatički prenos, dakle preko ulja, nema ni lanac ni kardan. Ne varas se, samo ja tu temu nisam video . Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...