Dusan25 0 Napisano Januar 15, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravv ja sam ovde nov Potrebna mi pomoć, pre mesec dana sam kupio yamhu tdr 125 ali kada sam ga kupio meni je dečko rekao da nema u karburatoru igricu za sauh zanima me gde je mogu nabaviti unapred hvala (Pozvao sam dosta ljudi ali niko nema par čoveka nisu ni znali šta je to) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DRCvetko 74 Napisano Januar 16, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @Dusan25Pozdrav kolega, dacu ti jedan savet.....Najbolje je da kupis nov karburator, jer i da postoji sansa da nadjes tu iglicu (za koju ni ja nisam nikad cuo) imas da se mucis i mucis dok ne je stavis na njeno mesto, stim mozda ce i da ispada iznova i iznova..... Najbolje je da skupis kintu i kupis karburator koji je u fullu.... Pride, mozes li mi reci, kako ti se cini motor ovako, posto i ja gledam da uzmem jednog na prolece, kakve su mu prednosti i mane, koje si za sada uocio?.... Sve najbolje, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan25 0 Napisano Januar 16, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže, da ti kažem iskreno motor je perfektan ja sam ga kupio bez papira jer mi treba za brdo ali iskreno da ti kaze da je motor perfektan da mi jednostavno zao da ga vozim po brdima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...