Jump to content

Moto Zajednica

Danas sam kupio celu opremu..valja li ista????

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika

@ Mikulanac

Pa i ja mislim da  mi nece dati tablice u BGu ako mi je motor registrovan na KS...

Ostaje mi samo da pozovem SUP u Ljermontovoj i proverim... znaci ponedeljak...

@all

e ovo sam pazario pre neki dan GARMIN GPSmap 76Cx... bilo je povoljno pa nisam mogao da odolim.... imate li iskustva sa istim?

ja sam se malo zezao po gradu.. osecao sam se kao da igram GTA uzivo :)..... stvarno je radio super. Zadao sam mu zeljenu adresu i on mi je ponudio odredjeni put.... e ja sam namerno skrenuo sa puta... e sad.. kako sam nailazio na nove ulice on mi je putanju menjao i priilagodjavao novim ulicama u kojima sam se nasao.... usao sam u tramvaj... pokazivao mi je tacnu brzinu kretanja tramvaja... onda sam izasao tacno po uputstvima GPS-a i bio sam na 3 metra od zeljene adrese... meni ovo deluje kao super igracka...nemam puno iskustva sa istim pa mi je sada ovo zabavno ali neznam koliko je prakticno u voznji.

gvbim_garmingpsmap76cxjn9.jpg

pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Gotovo sam siguran da  na krusevacke table ne mozes uzeti " L "  tablicu u Beogradu ali proveri jos jednom .

A ja pak mislim da je bitno samo da je motor registrovan , nema veze gde ...

Ali problem ce biti licna karta ... ako ne prijavis promenu prebivalista , mislim da ti u BG nece izdati L tablicu ...

Mada opet , najbolje je da odes u SUP i raspitas se , ovde mozemo samo da nagadjamo ...  ;)

• Rashodovani bajker, 1731 postova

@all

e ovo sam pazario pre neki dan GARMIN GPSmap 76Cx... bilo je povoljno pa nisam mogao da odolim.... imate li iskustva sa istim?

ja sam se malo zezao po gradu.. osecao sam se kao da igram GTA uzivo :)..... stvarno je radio super. Zadao sam mu zeljenu adresu i on mi je ponudio odredjeni put.... e ja sam namerno skrenuo sa puta... e sad.. kako sam nailazio na nove ulice on mi je putanju menjao i priilagodjavao novim ulicama u kojima sam se nasao.... usao sam u tramvaj... pokazivao mi je tacnu brzinu kretanja tramvaja... onda sam izasao tacno po uputstvima GPS-a i bio sam na 3 metra od zeljene adrese... meni ovo deluje kao super igracka...nemam puno iskustva sa istim pa mi je sada ovo zabavno ali neznam koliko je prakticno u voznji.

Veve , ja nemam nikakvih iskustava sa takvim uredjajima , pa mogu samo izneti svoj stav o tome :

Od svih navigacionih sistema priznajem samo jedan - KČSP (KartuČitaj SeljakaPitaj)  ;D

a ovi GPS , KGB , DNK , TRT ...itd , ne dolaze u obzir ... pa nece valjda neko sokocalo da mi odredjuje kuda da vozim , to ne bi bilo u skladu s  bajkerskim duhom i osecajem slobode ... moj motor vozim gde ja hocu i bas zato ga i vozim ...  8)

:) pa to mi je vec isprobana metoda....karta i ljudi...i nikada nije omanulo.. ali problem je tamo gde nema ljudi... mislim da je ovo jako korisna stvarcica... ne bas da mi stoji na motoru....u rancu mu je mesto i koristicu ga samo u krajnjoj nuzdi....

• U prolazu, 71 postova

;D Mislim jeste sada malo glupo pitanje ali kako ce me zaustavljati ako vide L tablice kada su one pozadi ,a ja im dolazim spreda... jedino da zvizde zamnom. Ili ako idu kolika iza mene pa me preteknu i zaustave???

Heh, drugara s kojim sam vozio dok smo obojica imali L table zaustavljali su cak 4 puta u prve 2 nedelje "obuke" a mene ni jednom. Mislim da ima veze s tim sto je on vozio sporo pa im je bio sumnjiv :D

Vozis motor koji izgleda kao sportski a vozis do 40km/h i plus saltas brzine na manje od 3000 obrtaja, nekako se nesto tu ne slaze ;) Kad su ga jednom zaustavili a nije imao onaj papir sto ide uz tablice uz sebe (tablicu je imao) hteli su cak da mu skidaju valjda im je dzeparac trebao, morao je da ih "casti" pa ti vidi...

:) evo jedne korisne informacije

Danas sam zvao SUP u Ljermontovoj..... Bez obzira sto mi je motor registrovan na KS i licna karta se vodi na Krusevac mogu da dobijem L table...

ma ne.. mislio sam prvo PSP... ali sam odustao... sutra idem da uplatim polaganje za A kategoriju.. obuka 40 dana, zatim  polaganje testa i voznje.... i to je to....

:) jos jedan produktivan dan i jos jedno delo koje me priblizava ka tome da budem legalni vozac Afrike Twin... uplatio sam za polaganje A kategorije...

@lord_oblivion

ajde na PP... izbegao bih javno reklamiranje.....

pozdrav svima

:) ma ima.....

mozes da uzmes L table i da se samo-obucavas... ili da se obucavas na vozilu auto skole gde onda ide prica o 20 ili 40 casova....

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Ma kakvi bre casovi za A kategoriju? Otkud vam to? Za PSP uplatis i odes na plaganje kad ti kazu. 15 dana Vozis L tablu i onda na polaganje testova za A kat. Kad sve prodjes uzimas dozvolu i onda uzivas.Nema obuke ni casova niti za PSP niti za A kat. 15 dana sa L tablom je obuka koju u stvari sam odradjujes.

Neka ti je sa srecom i motor i oprema pa da se vozamo

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja