Dejan88 2579 Napisano Januar 5, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan -Usluzan oglas za prijatelja koji nije clan foruma.-Na prodaju auto iz opisa.-Od prvog vlasnika, kupljen nov u Srbiji.-Presao 120800 km pravih.-Cena je 2500e nije fiksna.-Opran dubinski iznutra.-Tel.za sve informacije 0642005148 Stevan-Nalazi se u Kaću kod Novog Sada.- Video sam ga uzivo, skroz ok auto, treba mu malo ljubavi, poliranje dobro, zadnji branik je ocesan, toliko znam. -Ima servisnu knjigu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 5, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 5, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Прва слика је на контакту, а друга када се стартује? Promenio Januar 5, 2022 član Zuba87 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 5, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Прва слика је на контакту, а друга када се стартује? Ja sam slucajno prosledio dve iste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 618 Napisano Januar 6, 2022 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Puntić ko bombona... brzo će se prodati u ovakvom stanju i za te pare. Sada sam tražio ženi da kupim auto kakvih sam se krševa nagledao za 2500-3500eura za nepoverovati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 6, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, stvarno dobar auto. Hoce da ga menjaju, da kupe nesto fensi, ove nove sa ekranima i to... A vozi ga zena oko Bulevara Oslobodjenja, i do Limana najdalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 ne cekaj puno, ovo je tvoja sansa 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Januar 6, 2022 član Bojan82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Trazi motocikl u zameni, ili sta je po sredi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnica hoce nov auto da kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Glupo mi da zovem jer praznik je,a ne umem da gledam po slikama,ne razumem se nesto posebno,pitan je samo ima li ovaj automobil klimu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno nazovi broj sto sam ostavio u oglasu. Tamo popodne. Ima klimu. Dinamic je oprema. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se na slikama. Ali trrbalo bi da ima. Ovakav sam ja imao,abs,klima,podizaci,centralna,bord komp,crn bio,bio isto od prve vlasnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi se na mene, Dejan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se na slikama. Ali trrbalo bi da ima. Ovakav sam ja imao,abs,klima,podizaci,centralna,bord komp,crn bio,bio isto od prve vlasnice Tako je. To je full od Punta oprema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 2 kljuca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Dejan88 je napisao: Pozovi se na mene, Dejan. Ok Deki,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ok Deki,hvalaNema na cemu. Slobodno pitaj sve sto te zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Januar 8, 2022 (promenjeno) Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Manje bitno,ali ja nisam video da su pakovali kasetofon...Jeste fabrički,ali nešto nije u redu.Dobijao se cd pionir..Koliko ja znam. Za retrovizore ne mogu da garantujem,ali trebalo bi da uz ovaj entetijer idu širi retrovizori,ovakve ima moj punto '04god. Promenio Januar 8, 2022 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 8, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori su original 100%, a za muziku ne znam,fabricka jeste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1,2 8v 5 vrata i klima, jedan od modela koji je najsporije gubio na ceni. Jeftin za odrzavanje, sasvim dovoljno mesta za tu klasu i cenu, moj se nesto sitno kvario ali nikada nije ostao na putu uvek dodje do kuce. Sada imam 206 (kao prvenstveno zenin auto) ali ne mogu da se nakajem sto nisam punta uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Januar 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Cvijanović je napisao: Manje bitno,ali ja nisam video da su pakovali kasetofon...Jeste fabrički,ali nešto nije u redu.Dobijao se cd pionir..Koliko ja znam. Za retrovizore ne mogu da garantujem,ali trebalo bi da uz ovaj entetijer idu širi retrovizori,ovakve ima moj punto '04god. Блаупункт је био прва уградња, имао сасвим солидан сет звучника, 6 ком. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Januar 8, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok je...Nego svaki punto classic i Z 10 koji sa kojim sam se ja susreo(kupovali ga ljudi iz mog okruženja masovno)ili nije imao "muziku" ili je imao.Ono što je imao nije bio kasetofon a posebno ne sa fabričkim ramom,kao ovaj što ga oglasi Legion88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Januar 8, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Prekrsti me co'ek... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...