Milos_ 280 Napisano Avgust 1, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kad sam bio u bgu cuo sam od majstora da je sinoc poginuo neki lik,i da je imao smrskanu glavu..ne znam ni ko je on,ni o kojem se motoru radi,ali znam da je na mestu mrtav.. Takodje..covek trebao ortaku samo da prebaci Hayabusu do garaze jer je ovaj bio u inostranstvu,i neki "obazrivi" vozac ga je osinuo sa strane..Video sam motor,bogami poprilicno je polupan,vozacu nista,ali ima stete za 500-1000 eura,kako je rekao ovaj majstor.. I sve se desilo bas kada sam se ja vracao iz Solo-a.. DOKLE??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo za neku zestoku nesrecu sinoc, ali sam i cuo da je taj neki ostao ziv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja samo da nije neko od poznatih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo za neku zestoku nesrecu sinoc' date=' ali sam i cuo da je taj neki ostao ziv...[/quote']Dase ispravim, proverio sam, ipak je covek poginuo.... Andjeli snjim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno mi je zao, zao svaki put kada chujem ili prochitam salichno. a dokle? mislim da je pitanje bezveze. sve dotle dok se vozachi motora ne obuzdaju malo na gasu, a vozachi chetiri tochka.....sve dok se ne dovede kultura u saobracaju na neki normalan nivo. kaznama? ...mozda. mislim da tu flajeri i tako to ne pomaze mnogo jer ce 90% ljudi papir pogledati zguzzvati i baciti, a u glavi nece ostati nishta. dodushe mozda ti 10% neshto pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaki % mnogo znaci. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 2, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko videh u novinama da je taj lik isao 140km/h(ne znam kako su izmerili) i da je prosao u Kneza Milosa kroz CRVENO a da je covek sa pasatom jos radio polukruzno....malo je lose bilo napisano ali u svakom slucaju covek pogibe...motor Kawasaki....lik imao kacigu ali dzaba,polomio vrat...desilo se oko 1 nocu,puste ulice pa se momak malo zaneo po gasu...ljudi ne shvataju da nocu moras da stanes(tj dobro usporis) na svakoj raskrsnici bez obzira da li je zeleno .. svi su u to doba opusteni jer 'nema nikog' i prolaze najnormalnije na crveno...uz to dodas i malo alkohola i droge jer se vracaju sa zurke i eto sranja...nista ti ne vredi sto si bio u pravu kad najebes..nocu nemas nikad prednost na raskrsnice jer u to doba ne vladaju pravila saobracaja...pamet u glavu i koci nocu na svakoj rasrnici... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kada dodje do takvog sudara brzinometar se zaglavi na brzini ni kojoj se je i desio udar, ali uvek i moras da dodas jos koji kilometarsat jer je sigurno bilo i kocenja... neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam citao u novinama da je poginuo Marko T. (23) na kawasaki-u , prilikom udara u Pasata CG tablica. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 2, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strasno... R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi 0 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan a kako se zaglavi digitalni brzinometar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Avgust 2, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, u svakom sluchaju vredi svaki %, ALI, postoji li (ovde kod nas) iko ko bi opreznije vozio posle slichno prochitanog texta? (flajera). ako postoji 1% takvih to je odlichno, a 10% bi bilo extra. a i neko ko obrati paznju na tako shta, taj obraca paznju i u saobracaju jer ima neshto mozga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 3, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Neki ljudi nikako da shvate da nemogu da budu svi trkaci.Nije samo stvar dati gas! U svakom slucaju nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 3, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan malo je off, ali da vam pojasnim par stvari sto se tice centra grada i uvidjaja u saobracaju i ostalo... Svaki metar ulice i trotoara pokrivien je video nadzorom komandnog centra gradskog MUP-a u 29. Novembra. Sta god da se desi, samo se vrati snimak i odmah se vidi sta je, ko je, kako je, zasto je............. Ja gledo svojim ocima i nisam verovao da kamera kod savezne skupstine moze da zumira lice u parku prekoputa... A cela Kneza Milosa i Sarajevska, kao i okolne ulice imaju postavljen poseban nadzor sluzbe bezbednosti americke ambasade, tako da kad negde stanes da pisas u tom kraju, sigurno ces biti zvezda veceri malih ekrana DB-a Ovu sliku centra mup-a mozda ne bi smeo javno da publikujem, ali nema veze nista se ne vidi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 3, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cela Kneza Milosa i Sarajevska' date=' kao i okolne ulice imaju postavljen poseban nadzor sluzbe bezbednosti americke ambasade, tako da kad negde stanes da pisas u tom kraju, sigurno ces biti zvezda veceri malih ekrana DB-a[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Avgust 3, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ....kako se ne vidi eno mene>>??? Salim se. Sto se tice zumiranja, na Trgu nikole Pasica, na jednoj od zgrada kod "malog parkica" (ne znam kako se zove al sam tu prohodao) u zgradi muzeja, do Borbe i Komercijalne banke na krovu stoji kamera, koju svaki posetilac web sajta moze da pomera, prati sta se desava, zumira i gleda ljude po stanovima. Ja sam zaboravio naziv sajta ali ko se seca nek postavi link ili ga nadjite preko googla. Nista nije tajno, cak je vrlo simpaticno, i linkovano je sa drugih sajtova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 3, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mzd.sr.gov.yu/_cir/kamera_live.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 3, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu postoje tri kamere preko kojih možete pogledati Beograd. U pitanju su sledeæe lokacije: Trg Nikole Pašiæa (http://195.250.98.53:8010/3/control.html) Trg Republike (http://195.250.98.53:8010/1/control.html) Beograd - treæa lokacija (http://195.250.98.53:8010/2/control.html) Postavljena je jedna kamera i u Srpskoj akademija nauka i umetnosti (http://195.250.98.53:8010/4/control.html). Sve kamere imaju moguænost zumiranja, okretanja na levu ili na desnu stranu, a slika je više nego dobra. Za gledanje Beograda preko interneta, morate imati instaliraju Javu (http://www.java.com/en/download/windows_xpi.jsp). Napomena: Za gledanje Beograda uživo potrebno je imati tehnologiju bolju od obiènog modema(dakle, bežièni, kablovski ili ADSL internet). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 3, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan .A cela Kneza Milosa i Sarajevska' date=' kao i okolne ulice imaju postavljen poseban nadzor sluzbe bezbednosti americke ambasade, tako da kad negde stanes da pisas u tom kraju, sigurno ces biti zvezda veceri malih ekrana DB-a [/quote'] Nemoj da mi pisate oko ambasade, ljubi vas Dejo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 5, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan R. I. P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...