Jump to content

Moto Zajednica

kad te nece

Recommended Posts

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

resim danas da rasturim motor zbog one viljuske sto zaglavila,kad ima sta da vidim a ja sam terao ovaj motor preko 200,  strasno no coment

post-3948-12879009626245_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ma to moze da se zalepi!  ;D :D

• Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

ljudi sta da vam kazem a da mi nije crkla viljuska nebi ga ni otvarao , zamislite da je crko u voznji, inace je motor radio kao zmaj nije se nista primecivalo rad je bio exstra a ono klip caput

• Drug član, 1261 postova

Da je loše, jako je loše. Moraćeš da staviš bar jedan novi (dobar polovan) klip, što je trošak od 50-70 evra.

Ovakvo oštećenje se ne stvara od rada motora, već od rada majstora, odn, Radilca je okretana dok su cilindri bili skinuti i nesretni klip je zakačio u blok i napuko. I NEKO JE TAKO ZATVORIO MOTOR ??? ??? ??? ??? ???STRAŠNO >:( >:(>:(

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Da je loše, jako je loše. Moraćeš da staviš bar jedan novi (dobar polovan) klip, što je trošak od 50-70 evra.

Ovakvo oštećenje se ne stvara od rada motora, već od rada majstora, odn, Radilca je okretana dok su cilindri bili skinuti i nesretni klip je zakačio u blok i napuko. I NEKO JE TAKO ZATVORIO MOTOR ??? ??? ??? ??? ???STRAŠNO >:( >:(>:(

Steta,pa jel moguce da je neko tako spakovao motor.Au jbt kakvih likova ima.

• drkadzija, 1227 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Bobane lave baš si maler, probaj da kontaktiraš ducati unlimited -a sa foruma on je imao informacija o povoljnim agregatima iz italije , kontam da ti je to sad najprihvatljivije rešenje sobzirom da moraš raditi i agregat i menjač.

Da jos uvek imas suzukija poklonio bih ti klip!

hvala druze ali meni treba za yamahu ;)

Bobane lave baš si maler, probaj da kontaktiraš ducati unlimited -a sa foruma on je imao informacija o povoljnim agregatima iz italije , kontam da ti je to sad najprihvatljivije rešenje sobzirom da moraš raditi i agregat i menjač.

pa neverujem da cu uzeti drugu masinu, klip cu da nadjem polovan,a kvar u menjacu sam otkrio i mislim da nije neka velika investicija, kriva je osovina na kojoj su one dve viljuske, samo to, za tu masinu ko ce da mi garantuje da je ona ok sta ako i njoj nesto fali posle imam dve neispravne

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja