tashaS 2 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan E evo da se i ja upisem, vec dugo vas posmatram iz prikrajka.Motore obozavam, ali sam trenuto samo suvozac, ali nadam se jednoj CB u skorije vrijeme.Imam 20 god i iz RS sam. omiljena tema PUTOPISI.POZZ SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Taso! Iz kog si mjesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8671 Napisano Novembar 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6138 Napisano Novembar 6, 2008 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U poslednjih 10-tak dana napale bajkerke forum iz sve snage ;D Dobro došla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zdravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tashaS 2 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan U poslednjih 10-tak dana napale bajkerke forum iz sve snage ;D Branite se ako mozete(hocete) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tashaS 2 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan lose se snalazim sa ovim pisanjem pa nemojte da mi zamerite. ja sam iz Ugljevika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22657 Napisano Novembar 6, 2008 Integrisan, 9699 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Tasha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 6, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tasho! Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adrijana 0 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 dana smo ja i moji motoristi bili u Ugljeviku.mi smo kone.Bijeljina je blizu. DOBRODOSLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tashaS 2 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan ma sugradjanke smo, vishe sam u Bn, nego u Ugljeviku. Hvala na dobrodoshlici svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tashaS 2 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan bolje ja vas nashla, sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma di bre da se branimo... pa mi smo gostoLJUBI-VI ;D Dobro nas našla sestro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Tasha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodolsa Tasho, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan M... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tashaS 2 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Ugljevik Prijavi odgovor kao problematičan M... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan M... ??? Vel`ko M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...