Titja 5 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1- TCX Infinity GTX A clear victory thanks to full marks in both abrasion/impact and waterproofing. The uppers lasted more than two minutes on our abrasion rig- nothing else came close. Utterly waterproof and with full marks in the warmth test. They take time to break in- but then they're extremely comfortable. Test rating: 80/90 Price: RRP £189.99 2- Altberg Clubman Roadster Warm, dry and sturdy. But need some time to break in. Test rating: 70/90 Price: £179.99 3 BMW Santiago Extremely comfortable, but won't stand a soaking. Test rating: 68/90 Price: £205 4= Sidi Vertigo Goretex Loads of feel, waterproof, but not very warm. Test rating: 59/90 Price: £229.95 5= Axo Primato Take time to break in, good feel, but will leak. Test rating: 59/40 Price: £109.99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 6, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A ove iz Novog Sada??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A ja uzimam ove ;D ;D ;D Lice kao ove sto su na prvom mestu, al su meni jos lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja uzimam ove ;D ;D ;D Lice kao ove sto su na prvom mestu, al su meni jos lepse i ja i ja i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Novembar 6, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da se u Prestonici živi bolje nego u provinciji ( dajte i nama broj tel. tog vašeg šanera pa da se i mi ovajdimo :D :D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A ja uzimam ove ;D ;D ;D Lice kao ove sto su na prvom mestu, al su meni jos lepse Ima li kod nas da se kupe, tj. probaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se kupe, tj. probaju? shjetan i ja uzeli pre par sati zovi brku pa se dogovori sa njim ili ako nosis 43 zovi mene ili shejtana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 6, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se kupe, tj. probaju? shjetan i ja uzeli pre par sati zovi brku pa se dogovori sa njim ili ako nosis 43 zovi mene ili shejtana I kolko je kostalo zadovoljstvo? Bas su extra! Sa srecom da ih nosite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 13.770 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 6, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 13.770 dinara Kolko je to evara posto sad kurs luduje pa ne znam po kom je racunato. Jel znas koji je model u pitanju cist da pogledam karakteristike na netu i koji je postupak porucivanja tj. jel ima Brka toga na lageru il se porucuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 13.770 dinara Kolko je to evara posto sad kurs luduje pa ne znam po kom je racunato. Jel znas koji je model u pitanju cist da pogledam karakteristike na netu i koji je postupak porucivanja tj. jel ima Brka toga na lageru il se porucuje? Model je Held SEGURO. Imas ih i u Kragujevcu kod Lazarevica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cekaj,gde jos ima held opreme osim kragujevcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 6, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod Brkke u Mladenovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 9, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se kupe, tj. probaju? shjetan i ja uzeli pre par sati zovi brku pa se dogovori sa njim ili ako nosis 43 zovi mene ili shejtana Ozbiljno se razmisljam sa kupim iste kao tvoje Kakvi su utisci? Jel ih nosis i kad ides ovde na NBG pa da bacim pogled? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se kupe, tj. probaju? shjetan i ja uzeli pre par sati zovi brku pa se dogovori sa njim ili ako nosis 43 zovi mene ili shejtana Ozbiljno se razmisljam sa kupim iste kao tvoje Kakvi su utisci? Jel ih nosis i kad ides ovde na NBG pa da bacim pogled? pa za sada sam full zadovoljan, baš ono što sam i očekivao ... idem na posao sa njima pa svrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se kupe, tj. probaju? shjetan i ja uzeli pre par sati zovi brku pa se dogovori sa njim ili ako nosis 43 zovi mene ili shejtana Ozbiljno se razmisljam sa kupim iste kao tvoje Kakvi su utisci? Jel ih nosis i kad ides ovde na NBG pa da bacim pogled? pa za sada sam full zadovoljan, baš ono što sam i očekivao ... idem na posao sa njima pa svrati Upravo se vratio iz Temerina, kao da sam sedeo kod kuce ;D Do 00 su ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 9, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas da se kupe, tj. probaju? shjetan i ja uzeli pre par sati zovi brku pa se dogovori sa njim ili ako nosis 43 zovi mene ili shejtana Ozbiljno se razmisljam sa kupim iste kao tvoje Kakvi su utisci? Jel ih nosis i kad ides ovde na NBG pa da bacim pogled? pa za sada sam full zadovoljan, baš ono što sam i očekivao ... idem na posao sa njima pa svrati Zovem te verovatno sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...