raptors 53 Napisano Novembar 8, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako drugari....nekakav plan: -sastanak, Jugopetrolova pumpa (Autokomanda, kod Autokomerca kako ko vise voli...) u 9.30 -polazak u 10.00 PRAVAC KRETANJA: Pumpa - Auto komanda - Bulevar Oslobodjenja - Avalski put - Kragujevacki put - Ralja - Mladenovac (kratko zadrzavanje da bi nam se prikljucili Mladenovcani na pumpi AVIA) - Topola (Oplenac....najavili su se i drugari iz KG-a) - Banja - Arandjelovac - Orasac za put nazad cemo se dogovoriti u Orascu, punih stomaka... ;D ;D svaka ideja je dobrodosla!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 11h na pumpi.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam siguran ali recimo 70 % da idem . Ponecu sendvic ako me ne prime u kafanu. Nemoj da nema GS-a u Orascu... U 'be dead. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja ;D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Doco vidimo se na pumpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ekipa, nema sta. Naravno da dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ekipa, nema sta. Naravno da dolazim! Ne moze,ti imas majstore,pravis kucu i moras da im skuvas rucak ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak necu moci da idem, iz hiljadu razloga, ali nema veze, bice jos druzenja! Lepo se provedite i provozajte! I obavezno cekamo fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi vidimo se na pumpi-autokomanda u 9.30h. ja cu sa vama do topole pa nastavljam preko rudnika, gornjeg milanovca i kraljeva do studenice (224km). mnogo me je zaintrigirao post mario marka u temi Studenica 02.11.2008 o dobroj deonici. pa to mora da se proveri! nedelja jos jedan lep dan za brzu voznju. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mineli 0 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ,lepo se provozajte i provedite i dobro dosli u Sumadiju,ja na zalost idem u vas kraj zbog drugih stvari.Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Potez koji mi je prvi na spisku za otvaranje sezone 2009 Kako bih voleo da sam mogao da krenem s vama ! Jos nisam polozio a i smatram da nemam jos uvek dovoljno iskustva... Moj rodni kraj uhh Nestrpljivo cekam slike i pricu! Srecna voznja i dobar put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem mogao da ustanem - dolazim Ako ne ustanem - ostajem da se nerviram sto sam spavalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro DRUGARI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ratatatira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos oni udaraju po jagnjetini! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ih! Nije ih sramota, oni po jagnjetini ispod sača, a mi gladni k'o dva vuka u snežnoj planini ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan au pa kakva li je ta jagnjetina!?! :o imali su mali peh. jednom bikeru je otisla zadnja guma pa su morali cekati na avia pumpi u mladenovcu da zameni gumu. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...prosto se topi.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pomenuta pumpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dalje, dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 9, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuti baksuz zbog koga se čekalo je moja malenkost... Svima želim da se zahvalim na strpljenju i pokazanoj solidarnosti, naročito kolegi Raji sa foruma, bez čije stručne pomoći bih bio prinuđen da vozim samo na prednjem točku do kuće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Verujte da ako su bili u Karađorđevom vajatu na jagnjetini, izveštaj očekujte tek sutra oko podne. Mi kad smo bili toliko mi je vremena otprilike trebalo da dođem sebi koliko je bilo dobro :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje... Ili ovako nesto, made by me, unutra je nafilovana curka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...