M a R k o 393 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram duze vreme voznju do Orasca u cuveni "Karadjordjev vajat".Naravno u pitanju je vrhunska klopa u autenticnom ambijentu vajata nalik na kucu "Crnog Gruje" (nije reklama). E sad,voleo bih da se skupimo i odemo na jedan OBIMAN rucak (taletina ili jagnjetina ispod saca, uz odlicnu prsutu i kajmak )posle cega bi usledila voznja do Garskog jezera ili do Topole (na Oplenac). Sve u svemu,mala kilometraza i dobro zezanje. Ispred kaVane ima i letnja basta ali je dozivljaj veci kad u kaminu pucketa vatra.Ostalo je da odlucimo jel bi neko posao put Orasca?Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Karađorđev vajat, a evo kako je nama bilo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21925.msg288806#msg288806 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan U Sumadiju uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da uzivamo u hrani uz vatru dok pucketa, ali treba sacekati da jos zahladi,a ko ce da se smrzava na motoru,ili gresim? ??? Kakvo je vreme za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za samo da nepada kisa 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8599 Napisano Novembar 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan uh, DrBane, miso-pei... Kako smo mi dobro jeli... ;D Preporuka od mene za Vajat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za samo da nepada kisa 8) U nedelju promenljivo oblacno i suvo,mogu da kontaktiram vlasnika kafane da ipak kresne kamin pa da prionemo na posao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Karadjordjev vajat OBAVEZNO! Ok klopa, ambijent je super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 5, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino nedelja, u subotu je kisa. Autor bi trelao da postavi datum u naslovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je nedelja,ako se vecina slaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6211 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hi. hi, mi bas dosli iz vajata, pa natrcali na temu. Teletina pod sacem, "majka da jede, cerka da gleda, majka na cerku nista da ne da". Jedva sam dovezao motoric do kuce. Nedelja, i tekako realno. A tek dunjevaca.... al da se ne pretera . Da, zavrseni su i neki vajati, sobe za prenociste. Savrseno, za moj ukus, dodje mi da se preselim kod njih, na stan i hranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Toplo preporucujem,posto mi je tast svestenik u Orascu tamo sam svake dve- tri nedelje.Ako svracate u crkvu pozdravite ga ;D ;D ;D. Ako budem isao ovog vikenda za Orasac(mada cisto sumnjam)vidjamo se.Sta mozete obici,Maricevica jaruga gde je podignut prvi srpski ustanak je pored Vajata,Garasko jezero,pecina Risovaca u AR,osmatracnica na Bukulji(zaista lep pogled),park i banja u AR,Topola i Oplenac su prelepi,crkva Svetog Djordja na samom vrhu je nezaboravna.Ulaz se naplacuje i prosle godine nije bilo bas labavo,ja vodio familiju pa ajde da platim ulaz za sve,znam da su me istresli.Mada vredi videti kraljevske grobnice,slikanje je dozvoljeno.Nije lose ni proci kroz sumicu iza same crkve i videti cuvene kraljevske vinograde.Naravno ako mislite da obilazite nesto od ovoga prvo to uradite pa ondak u Vajat,jer kada se tamo zasedne i krene nemilosrdje,nema nista znamenitosti ovoga kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 6, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan mogla bi nedelja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude lepo vreme ja sam za ;D Treba odrediti vreme polaska i mesto okupljanja za beogradjane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan mogla bi nedelja nadam se da necu opet morati da radim, inace najavljuje se suvo vreme i 12 stepeni celzijusa, dobro se obucite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda vam se i ja pridruzim, ali zavisi od nekih drugih obaveza, mozda cu morati u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 99% idem i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan mozda cu i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 6, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najedite se provedite se za medalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi trbali da znamo tacan br ljudi do sutra uvece, zbog mesta.Nije bas prijatno da sedimo napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 6, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ajde onda da vec sad krenemo sa prebrojavanjem.....ko je za? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 1.M a R k o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kilometraža iz BGa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1.M a R k o 2. deyan76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kilometraža iz BGa. oko 100 km u jednom pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...