M a R k o 418 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nesto izmedju nakeda,sm,ponyexpressa i nekog retro motocikla. Odvratniji motor nisam video,gde se setise ovakvog fara...Uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čudna je i kombinacija boja, motor belo-crven, a felne zelene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan Kakva sklopocija. Dobro je sto je samo koncept. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan sto napljuvaste tolko versus ,pa nije on tolko ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 7, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh al ga ispljuvaste :o sve se cijedi niz njega. Meni nije tako los, ipak je to husky i kad samo pomislim kako ide, odmah zaboravljam na boju i slicne gluposti.... Dakle, da ne ispadnemo jednobojni, super pila!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan sranje pila i ruzna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Decembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je ružnije i od Versusa ;D ;D ;D i od CR-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, da je lepo nije, al ne verujem da ne valja. Ne bih se ljutio da provozam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Idzo 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mrsav jadnik... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Decembar 7, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, da je lepo nije, al ne verujem da ne valja. Ne bih se ljutio da provozam!!! E to sam čekao da neko kaže, pazi, Husqvarna pravi vrhunske sportske motocikle i ne verujem da ovaj može biti loš, naročito ne na trkama. Sad, što su mu ružni auspuh i far, ko te pita, auspuh se može zameniti, a bogami i far. Ja bi ovo teroooo ;D, tj. kad bolje razmislim, svaki motor bi probao i vozio, što da ne, važno je da ima dva točka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne radi se ovde o tome da li ide ili ne ide, i da li je ruzan, nego cemu sluzi? Ovo je jednocilindras neodredjene namene...dakle zaista ne znam za koju je ovo namenu? Pogledaj polozaj sedenja - sediste k'o za trajal motorcikl...supermoto gume/kocnice...napred upravljac koji je suvise nizak za trajal voznju, imam utisak da te na onom niskom sedistu isppruza napred k'o da vozisneki dug naked...Pitanje je: koja je poenta tog motorcikla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne radi se ovde o tome da li ide ili ne ide, i da li je ruzan, nego cemu sluzi? Ovo je jednocilindras neodredjene namene...dakle zaista ne znam za koju je ovo namenu? Pogledaj polozaj sedenja - sediste k'o za trajal motorcikl...supermoto gume/kocnice...napred upravljac koji je suvise nizak za trajal voznju, imam utisak da te na onom niskom sedistu isppruza napred k'o da vozisneki dug naked...Pitanje je: koja je poenta tog motorcikla? Offroad DRAG ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da dizajner mora biti osudjen na smrtnu kaznu!!! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan uzas Vise mi se svidjaju motori iz 86 - 90 nego ovo. Mada sad svi pokusavaju da izmisle toplu vodu ponovo mada im ne ide.. Kako su krenuli unakazice motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...