MOTOSIKI 7 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se taman spremao da dodjem po njega , evo upravo idem iz banke . ;D ;D ;D Baš šteta . ;D ;D ;D ;D Znači voziće se Guzzi i ove sezone , ne očajavaj pa neki voze 535 ,nisi naj sporiji. :D A neki i tabanosu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se taman spremao da dodjem po njega , evo upravo idem iz banke . ;D ;D ;D Baš šteta . ;D ;D ;D ;D Znači voziće se Guzzi i ove sezone , ne očajavaj pa neki voze 535 ,nisi naj sporiji. :D :D :D :D :D :D :D umro sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan :o Pa bejahu razne cene, od cene sa koferima pa do cene bez njih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Taman mislih da rasprodam seosko imanje ali, zavoleh devojku iz grada, sa usnama. Pardon za off! Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...