acim 766 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motocikl deli osnovni dizajn sa standardnom Bimotom DB7, koja je predstavljena početkom ove godine, ali je 8 kilograma lakši zahvaljujući prednjem delu rama, centralnom delu zadnje viljuške i karbonskom oklopu. Proizvođač tvrdi da je suva težina 165 kg, za razliku od osnovnog modela koji je težak 172 kg. Pogoni je isti agregat, V-Twin od 1099 kubika iz Ducatija 1098, ali novi izduv donosi dodatne dve konjske snage, tako da je ukupna snata 164 KS, a odnos snage po kilogramu 1:1. Prve isporuke, po ceni od 39.960€, očekuju se krajem januara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se cena ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaki komentar je suvisan ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 4, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E jebi ga, ja vec narucio 1098 R ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu! Hocu i ja takvu.... (izvinjavam se na smetnji, ali mozda se neko i smiluje pa mi pokloni jednu.... ) BTW, jel neko primetio da ima zadnje sediste, a nema fuzastere za suvozaca. Mislim, mene samo zanima gde ce sad snajka da stavi noge... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan BTW, jel neko primetio da ima zadnje sediste, a nema fuzastere za suvozaca. Mislim, mene samo zanima gde ce sad snajka da stavi noge... ;D Mislis na ono zadnje sjediste u pokusaju? Drzace se i nogama oko struka vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ... Drzace se i nogama oko struka vozaca. Ne bre, mislio sam dok se vozi na motoru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 5, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ... Drzace se i nogama oko struka vozaca. Ne bre, mislio sam dok se vozi na motoru. ;D A ti si mi, jadnicku, bas nesto naivan ovih dana ;D U svakom slucaju kolega, moras da pokazes malo snalazljivosti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ga se nagledam koliko je lep stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo mogu da sednu samo one sa dugačkim nogama (obavezno bose) tako da je sve O.K: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...