BokyBoy 19563 Napisano April 20 Vozim motor, nisam BAJKER, 2595 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Rf 900 je oooozbiljan motor, 600-ka mnogo manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6343 Napisano April 20 (promenjeno) Drug član, 1836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Disko Nindža je napisao: Kako se ja ložim na taj RF 900R Iz tog nekog doba .... Moj zekan Promenio April 20 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14171 Napisano April 20 Integrisan, 7757 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Rf 900 je oooozbiljan motor, 600-ka mnogo manje... Negde imam još slika verovatno, brat imao RF900 RS2 verziju. stanje je bilo MINT. Izuzetan motocikl, iznenađujuće sam ga lepo vozio sa obzirom na moju visinu i težinu. Komforan, lepo se sedi, snage na pretek, ali ne ona snaga varvarska, nego onako, tečna kontrolisana prijatna. Meni lično lep motor, bočni paneli ala Testarossa, predimenzionasan rep... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...