castor 383 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Prije nekih sad već skoro dva mjeseca, na "matičnom" forumu nađem oglas u kome čovjek prodaje Bi-Xenon HID kit za motor... Slikom i rječju - ovo... Je li H4 - jeste... Je li Bi-Xenon - jeste... URAAA!!! Čovjek prodaje kompletan kit spreman za ugradnju za tada nešto povoljnije od onoga što je bilo kod nas... Ganjam nekoga da mi to donese, kad javlja se Pablo da je u Amerikama i da će da donese... Jupiiii!!! Veselju nema kraja... Dođe danas i taj dan da se Pablo vratio i donio mi paket, ja ga uzimam i presretan pičim kući da ga namontiram. Znam da nije nikakva mudrost, pa se i "usuđujem" sam upetljati u to... ;D ;D ;D Dolazim kući, raspakujem paket i krećem da vadim komad po komad dijelova, ali sve nešto zagledam sijalicu. Sva mi je nešto čudna, previše uska i previše dugačka... Pogledam i nju, kad tek onda se iznenadim - pa ovo uopšte ne liči na H4 sijalicu. Uzmem kutiju od pakovanja, pogledam sa strane i samo što me srčka strefila nije... Sijalica je H7... I tu kreće bujica psovki i čega sve ne. Pizdim koliko sam bijesan. Pizdim koliko sam utučen. Radovao sam se tome više nego nekim stvarima od kojih mi možda život u određenom pogledu zavisi, a ujebala me budala - za medalju... Proklinjem njega, proklinjem sebe što nisam insistirao da mi pošalje slike kompleta, kutije, ... Jbga, poslije jebanja nema kajanja... Ostaje mi samo da vidim šta ću sad da radim... Koliko mi je poznato, Bi-Xenon ima mehaničku klapnu koja pritiskom na ablend taster oslobađa samo više svjetlosti i potreban je jedan balast, jer je u pitanju jedna sijalica, a ne dve, kao kod većine automobila... Ako mi ideje ne upale - prodajem ga za ono koliko sam ga ja platio (bez poštarina i provizija)... Ako neko hoće da kupi. Koliko sam shvatio čitajući do sad po internetu o Xenon-ima, H7 uglavnom odgovara motorima koji imaju duple farove (R1, FZ6S, GSXR600/750/1000, ZX-6/9/10/12R i tako dalje)... Pozdrav. Djole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1317 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan a koliko trazis kes meni bi odgovarala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel upalila kakva ideja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica H 7 ide na Passat-a, 2003 godiste.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide i na toleda iz iste godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 8, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna situacija je da čekam početak slijedećeg mjeseca da ovo vratim za Ameriku ili da prodam... Kod nas sam zvao nekoliko ljudi, niko (koga sam dobio) nema H4 Bi-Xenon za motor. Takođe, kod nas se uglavnom prodaju dual xenon komplet, gdje je jedan komplet oboreno, a drugi komplet je dugačko svjetlo... Ne znam da li i na koje automobile paše, ali obzirom da je sijalica H7 tipa, onda odgovara za svaki far koji rabi ovo grlo... Sve informacije o cijeni i ostalom - ovdje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...