mixa 1036 Napisano Jul 28, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan GPZ 900 R 1990 godina Neobjasnjivo za sada krene sve ok do 3 000 ,a onda gusenje i onda patnja i kad to nekako mremandrlja do 3 500,onda sve do kraja super,e sada sta je u pitanju,ako bi neko znao!? Unaprijed Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Jul 28, 2006 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan koliko je motor sidija tj. ako nije radija vise od 6 misec pogledaj karburatore.Isto tako mozda vuce falsi zrak oko karburatora,a postoji mogucnosta da moraju da se balansiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Jul 31, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je struja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 31, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije stajao dugo, proveri na Motorcycle.com pominjan je taj problem u review-ovima, cini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Veroavtno nesto oko karburatora. Moguce da nema dobru smesu benzina i vazduha, mozda prima vise benzina, mozda su siber glave pomerene... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 1, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan GPZ 900 R 1990 godina Neobjasnjivo za sada krene sve ok do 3 000 ' date='a onda gusenje i onda patnja i kad to nekako mremandrlja do 3 500,onda sve do kraja super,e sada sta je u pitanju,ako bi neko znao!? Unaprijed Hvala![/quote'] MOZDA MOZDA...mozda bi mogo da kupis novi motor Idi kod majstora pa ce ti on "MOZDA" resiti problem! ovde takvog NEMA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedodjija 5 Napisano Avgust 1, 2006 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Vidak, pa zato ljudi dolaze na ovaj forum jer nezele da potorse mnogo novca na popravke ako mogu s nekim da razmene iskustva. Ako ti se bato nesvidja ti nemoj da citas. Sto se tice ovog slucaja ja bi izvadio i ocistio karburatore i kompresorom izduvao sve kanale. Ajd pa nek ti je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 1, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Slican problem je imao moj drug sa gpz 1100 ut-om. A potrosnja je isla i do 20l na 100km. Na kraju posle promene 3 seta karburatora ispostavilo se da su bile bobine koje su zezale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 1, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Vidak' date=' pa zato ljudi dolaze na ovaj forum jer nezele da potorse mnogo novca na popravke ako mogu s nekim da razmene iskustva. Ako ti se bato nesvidja ti nemoj da citas. Sto se tice ovog slucaja ja bi izvadio i ocistio karburatore i kompresorom izduvao sve kanale. Ajd pa nek ti je sa srecom[/quote'] Pa i TEBI ako se nesvidja sta sam napisao a ti nemoj da citas! Ovde nisu skupi majstori...za tvoju informaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 1, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ovde nisu skupi majstori...za tvoju informaciju! Prijatelju koliko vrede/znaju ne da nisu skupi nego su PAPRENI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedodjija 5 Napisano Avgust 1, 2006 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Ernesto: Prijatelju koliko vrede/znaju ne da nisu skupi nego su PAPRENI! Ernesto care svaka ti cast. Ja znam kako to sa majstorima ide i sto se tice motora i automobila. A ovaca ima pa nek ih sisaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Avgust 13, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim svima koji su pisali,ja sam prenosio drugaru sta pisete,doduse samo one "strucne" postove,na kraju je ispalo kako on kaze da su dizne bile u pitanju i da sada ide kao mutav! Jos jednom hvala na trudu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...