Markone88 4883 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kao što tema kaže Želim da uklonim nalepnice sa felni (trakice i neka slova) a da ne ostetim farbu/felnu. Koje su vam preporuke? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan "Nisam stručnjak ali mogu da pogledam"Trebalo bi da se radi u toplom, možda malo ugrejati i fenom da bi se lakse odlepilo. Lepak koji ostane apotekarskim alkoholom i trljanje (vatom, ubrusom) dok prsti ne otpadnu...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, MF said: "Nisam stručnjak ali mogu da pogledam" Trebalo bi da se radi u toplom, možda malo ugrejati i fenom da bi se lakse odlepilo. Lepak koji ostane apotekarskim alkoholom i trljanje (vatom, ubrusom) dok prsti ne otpadnu... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока I ja sam mislio fen, pa onda neko sredstvo za uklanjanje lepka koje ne steti farbu... Dal ima neko da preporuci sredstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10633 Napisano Decembar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 1547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako koristiš neki rastvarač skinućeš nalepnice ali rizikuješ da oštetiš farbu to je jasno. Znam da se efikasno skidaju nalepnice sa tegli ili flaša tako što se namažu uljem i posle operu deterdžentom i toplom vodom. Nemoj samo kočiono ulje... Promenio Decembar 7, 2021 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za grejanje fenom a lepak se lako skida acetonom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 7, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan magija zvana wd-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Od jos jednog uvazenog kolege sam dobio savet da probam sa WD40. Prvo cu svakako fen, da skinem same nalepnice, pa cu da vidim nesto nezno za lepak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan fen dobro grejanje, a rezidue od lepka ili WD40 ili petrolej i pamučna krpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6604 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1904 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce skidao registracionu nalepnicu, mrzelo me da struzem lepak koji je ostao a imao sam pri ruci alkohol 70%, malo na ubrus i skinuo sam lepak iz prve. Wurth ima sprej za skidanje nalepnica, nije los, naprskas ga da zadje malo ispod nalepnice, sacekas 5-10 min i spadne skoro sama i sav lepak se rastvori da moze suva krpa da ga skine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj? Wurth Industrijski čistač sprej 500ml samo 1560.00 dinara!!! TEKTION.RS Wurth Industry Cleaner - industrijski čistač sprej 500ml je visokokvalitetno specijalno sredstvo za čišćenje u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Natopiš wd om i obrišeš krpom i nalepnicu i wd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 7, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Od jos jednog uvazenog kolege sam dobio savet da probam sa WD40. Prvo cu svakako fen, da skinem same nalepnice, pa cu da vidim nesto nezno za lepak... hvala za uvazeni kolega uvazeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Decembar 7, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Za skidanje lepka "disk za skidanje lepka",koriste ga lakireri za lepak od lajsni sa vrata.Ja ga koristim za felne za lepak od tegova.Ne ostecuje farbu,imas ga u prodavnicama boja i lakova,mislim da sam jednom pisao @Astral-u o tome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6604 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1904 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Markone88 je napisao: Ovaj? Wurth Industrijski čistač sprej 500ml samo 1560.00 dinara!!! TEKTION.RS Wurth Industry Cleaner - industrijski čistač sprej 500ml je visokokvalitetno specijalno sredstvo za čišćenje u... Mislim da jeste, provericu kad dodjem kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2611 Napisano Decembar 7, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Fen da prvo odmeknu nalepnice, pa kad ih odlepiš ostaće lepka na felni. Taj lepak skini petrolejem. Ja sam skidao razredjivačem, i ne oštećuje boju, sem ako felne neko nije farbao sprejem. Boja koja ima katalizator ne skida se razredjivačem. Svaku nalepnicu, dal je na motoru ili autu, skidam tako. A skinuo sam ih mnogo Mislim da je kupovina spreja za skidanje lepka od nalepnica malo preterivanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 7, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan tačno ,post6oje specijalna sredstva za skidanje sa osetljivih površina ali su skupa i netrebaju čak ni većini profesionalaca.Prvo probaš alkohol iako on hoće malo sa pobeli farbu ali se to skloni sprejom za kokpit.Sledeće je uljani razređivač pa nitro.Tim redom, U wd-u ma dosta uljanog razređivača ili petroleja pa i on radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pala je odluka Prvo cu fenom i plasticnom (ne ostrom) špaklom da skinem većinu nalepnica. Onda cu sa petrolejom i krpicom da probam da skinem ostatke lepka. Javljam učinak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има један дечко у КГ, пробај код њега да отераш мотор да ти среди то. Шаљем број на ПП 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3047 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam i ja za njega.Ne moraš ni da mu se javljaš, samo parkiraš pred kapijom i on ne mož' d'izdrži nego odma' u'vati da licka i doteruje Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...da mu oteram skuter pred kapiju! Inace to sam stvarno doziveo, pisah! Momak zivi u Kg naselju Bresnica, Tasa ga zovu (ima teretanu "Tasaboy"), upoznao sam ga tako sto je pocepan gurao skuter, samo sto je pao. Stanem da pomognem, odvezem ga gde treba, zali se on na frailauf, skup mu je. Imam da ti dam na poklon, kazem mu (napominjem, to nam je prvi kontakt u zivotu). Svratimo do mene, nadjem ja frailauf i zupcanik za rotax-a. u kesicu i dam coveku. Nije proslo par dana, ja ti zateknem plavog, poluraspadnutog leonarda 125 pred kapijom! Odguram malo dalje Dolazi on i kaze, -pa ostavio sam ti pod sedistem onaj deo?!? Aj ti pomozi ponovo nekome posle ovoga, bezobrazni ja, da poklonim a da ne ugradim?!? Svasta... A tek muke kada sam decja kolica preko oglasa poklanjao, doziveh torturu zene koja je insistirala da joj dokazem da se nije prva javila... P.S. Izvini Marko za off. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18639 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Markone88 je napisao: Dal ima neko da preporuci sredstvo Medicinski benzin. Ima u svakoj apoteci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, severian said: Medicinski benzin. Ima u svakoj apoteci. Kupio i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18639 Napisano Decembar 8, 2021 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlično skida lepak ostao iza nalepnica. Natopiš na vatu, pređeš bogato, sačekaš 30sec-1min i pređeš opet. Ide lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1994 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa skidanjem, samo ove godine sam na svom motoru promenio 4-5 seta nalepnica. Posto je bilo leto nije bilo potrebe da koristim nikakav fen, lagano noktom krenes i skida se vrlo lako. Verujem da je preterano grejanje fenom kontra dejstvo, jos vise se zalepi. Petrolej samo sto ne pijem, primena mu je veoma siroka, tako da je on tata mata za skidanje ostatka lepka, sada ce ga imati malo vise (lepka) jer je hladnije vreme. Ovo je moje iskustvo, kao sto vidis svako ima svoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Decembar 8, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan I petrolej cu uzeti od @mrmiki opet, jer sam bio uzeo pa vratio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...