aspirinikus 248 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce se nesto mislih da li da iskoristim prelep dan za laganu voznjicu po okolini ili da ostanem sa familijom kuci. I neznam koji mi k.... bese te sedoh na Stroma i krenuh ka Bojaninim vodama u okolini Nisa.Sve je bilo bajno i sjajno. Prodjoh Jelasnickom klisurom koja je stvarno lepa i laganim tempom po solidnom asfaltu poceh da glumim Ewana i Charlia .Usput sretoh neke mlade izvidjace na putu za Bojanine vode koje BTW nikad nisam video iako sam rodjeni Nislija.Dodjoh do jedne uzbrdice koja brat bratu mora da je preko 12% i zavrsava se ostrom krivinom sa jos vecim usponom.Neznam sta sam hteo da izvedem,umesto da uhvatim spoljnu stranu krivine i u velikom luku podjem uzbrdo ja se nekako nadjoh na unutrasnjoj strani krivine i umesto da dodam gas i izletim ko metak ja usporih i stadoh.Nastade borba izmedju mene i makine i poceh da je nezno poput bebice ubrzano spustam na asfalt desnim bokom.Culo se samo krrrrrcc..Oko mene nigde zive duse da pomogne.Jedva ga nekako podigoh i uz sto muka spustih u kontra smeru nizbrdo. Vratim se gore pokupim ostatke desnog migavca.Pogledam crash bar odradio svoje malo oguljen i nista vise.Glava pod kacigom mokra kao da sam izasao ispod tusa .Rekoh sam sebi u onoj divljini koj te kurac tera da jedes govna i glumis Ewana i Charlia kad si lepo mogao da sedis kuci sa zenom i decom i pijuckas pice.Eto tako je to bilo polozih ga i ja prvi put P.S.gde da nadjem jebeni migavac i da li da mozda trazim neku alternativu koja manje strci P.P.S dajte neku adresu i tel za nabavku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 2, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jbga,desava se mogu da zamislim tu scenu,jbte pa taj strom ima,kol`ko,200 i kusur kila? izvini za off,al` i ja danas polozih ovog mog ponija...drzao ga upaljenog da pogledam svetla napred,i kako sam krenuo da ustanem,a drzao se za rucke,dodam gas,on krene na mene,ja budala se rv`o sa njim,i na kraju ga pustim i pade on,padnem i ja.On malo izgreban dole,ja rasekao nogu do "koske" Dabogda nam to bili jedini "padovi" sa motorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Jbga,desava se mogu da zamislim tu scenu,jbte pa taj strom ima,kol`ko,200 i kusur kila? izvini za off,al` i ja danas polozih ovog mog ponija...drzao ga upaljenog da pogledam svetla napred,i kako sam krenuo da ustanem,a drzao se za rucke,dodam gas,on krene na mene,ja budala se rv`o sa njim,i na kraju ga pustim i pade on,padnem i ja.On malo izgreban dole,ja rasekao nogu do "koske" Dabogda nam to bili jedini "padovi" sa motorima! Skols el sve u redu.El mozes da igras Counter strike:-) mali off:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Juce se nesto mislih da li da iskoristim prelep dan za laganu voznjicu po okolini ili da ostanem sa familijom kuci. I neznam koji mi k.... bese te sedoh na Stroma i krenuh ka Bojaninim vodama u okolini Nisa.Sve je bilo bajno i sjajno. Prodjoh Jelasnickom klisurom koja je stvarno lepa i laganim tempom po solidnom asfaltu poceh da glumim Ewana i Charlia .Usput sretoh neke mlade izvidjace na putu za Bojanine vode koje BTW nikad nisam video iako sam rodjeni Nislija.Dodjoh do jedne uzbrdice koja brat bratu mora da je preko 12% i zavrsava se ostrom krivinom sa jos vecim usponom.Neznam sta sam hteo da izvedem,umesto da uhvatim spoljnu stranu krivine i u velikom luku podjem uzbrdo ja se nekako nadjoh na unutrasnjoj strani krivine i umesto da dodam gas i izletim ko metak ja usporih i stadoh.Nastade borba izmedju mene i makine i poceh da je nezno poput bebice ubrzano spustam na asfalt desnim bokom.Culo se samo krrrrrcc..Oko mene nigde zive duse da pomogne.Jedva ga nekako podigoh i uz sto muka spustih u kontra smeru nizbrdo. Vratim se gore pokupim ostatke desnog migavca.Pogledam crash bar odradio svoje malo oguljen i nista vise.Glava pod kacigom mokra kao da sam izasao ispod tusa .Rekoh sam sebi u onoj divljini koj te k**** tera da jedes govna i glumis Ewana i Charlia kad si lepo mogao da sedis kuci sa zenom i decom i pijuckas pice.Eto tako je to bilo polozih ga i ja prvi put P.S.gde da nadjem jebeni migavac i da li da mozda trazim neku alternativu koja manje strci P.P.S dajte neku adresu i tel za nabavku Ja sam prosle godine takodje '' otkrio '' Bojanine vode i odusevio se okolinom i otada sam bio jose nekoliko puta a pre neki dan opet ,samo sto sam isao jos 10-km posle planinarskog doma kroz sumu testirajuci off-roud sposobnosti TDM .Pri povratku obavezno svrati u Jelasnicu u etno kafanu imaju odlicne domaca jela tipa sarmica i paprika pita savijaca itd. Za one koje ne znaju Bojanine vode su u podnozju Suve planine i udaljene su nekih 30-km od Nisa a covek ima utisak kao da je na alpima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se migavca tice, probaj kod eurosumara i markosa, mozda imaju na stanju, ako moras da porucujes, najbolje da pozoves 3t racing iz belosave, najbrze nabave delove (oko nedelju dana). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 248 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Narucen zuti za 3100 stize sutra.Jebo Ewana i Charlia ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...