korniSh1 364 Napisano Decembar 14, 2021 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Urban Cruiser said: Proleće sigurno neće biti! Ajde ajde prošetaj po zimi, lep si dečko pa da te vidimo! Sent from my iPhone using Tapatalk Lako bih ja za sebe, al' sad imamo prinovu! Ne znam vise kako da je utoplim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 14, 2021 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Lako bih ja za sebe, al' sad imamo prinovu! Ne znam vise kako da je utoplim! Kažu da decu treba oblačiti kao i što se oblače roditelji. Evo je moja ćera sa godinu ipo. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Decembar 14, 2021 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Doći ću da vas ispratim Ako neko želi da ide, a nema odelo, evo može da iskoristi moje >> 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Decembar 14, 2021 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas otisao u Motomaniju.Ne znam zasto, ali volim da svratim kod njih.Prijatno mi je.I i i i, spreman sam!P.S. imam i sertifikatSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Decembar 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, m.milivojevic je napisao: Ja sam danas otisao u Motomaniju. Ne znam zasto, ali volim da svratim kod njih. Prijatno mi je. I i i i, spreman sam! P.S. imam i sertifikat Sent from my iPhone using Tapatalk takođe ... volim da svratim u motomaniju po odelo pa to ti je ... a imam i sertifikat - tako da : VIDIMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Decembar 15, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Видимо се наравно као и сваке године... Слажем се да треба бринути о здрављу деце из дома,али окупићемо се сви испред скупштине,сликати се заједно и онда у дом улазе само људи са сертификатом Ко хоће да присуствује представама у дому у реду,али да се уђе у само двориште,тоталнa глупост. Promenio Decembar 15, 2021 član VR46 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Decembar 15, 2021 (promenjeno) 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.12.2021. at 15:33, m.milivojevic je napisao: Sa obzirom na to da su veoma ranjiva kategorija, tj zdravstveno ugrozeni, smatram da je ovakav vid prevencije od strane organizatora vise nego potreban i veoma razuman. Samo bih da dodam, propusnice nisu 100% garancija, oni koji šmrču ili kašlju, iako sertifikovani, trebalo bi da se suzdrže od ulaska. Promenio Decembar 16, 2021 član mradomir 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bih da dodam, propusnice nisu 100% garancija, oni koji šmču ili kašlju, iako sertifikovani, trebalo bi da se suzdrže od ulaska.Naravno!Ja se nadam da su ljudi toliko samosvesni.I pored svega, ja planiram i masku da nosim…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 16, 2021 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Za slučaj da niste videli, otvorili smo novogodišnju humanitarnu aukciju: Pozivam sve da se uključe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Decembar 16, 2021 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 26.12. Danas ili sutra cu otici da se prosetam do Auto skole VIR da izvrsim uplatu za donaciju i da preuzmem odijelo Radujem se druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Decembar 17, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo danas odela za curu i mene, vidimo se u nedelju! Bice izgleda solidno vreme za ovo doba godine, nadam se da ce da nas bude u sto vecem broju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 17, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Moj zet koji radi u meteo sluzbi R Srbije takodje kaze ( ne tvrdi) da ce 26 Dec biti suncan sa temperaturom od 1 do 7 C oko podneva. Kisa mozda na severu i uz Drinu.Ko ne uzme DM odelo nek ucestvuje u drugim akcijama.Vidimo se.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8308 Napisano Decembar 17, 2021 Solo Rider, 3188 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Bruno 68 je napisao: Moj zet koji radi u meteo sluzbi R Srbije takodje kaze ( ne tvrdi) da ce 26 Dec biti suncan sa temperaturom od 1 do 7 C oko podneva. Kisa mozda na severu i uz Drinu. Ko ne uzme DM odelo nek ucestvuje u drugim akcijama. Vidimo se. Sent from my SM-A715F using Tapatalk Pusti zeta.........ova google prognoza mi se više đasvi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 17, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prolece je 15. U DecembruSent from my SM-A715F using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 17, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Moze i fudbalSent from my SM-A715F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Decembar 17, 2021 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajde, ajde... nismo od šećera. mada, biće lepo vreme, kad se slože zet i gugleta, nema da omane! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Decembar 17, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ko još sluša šta zet priča ?!Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Decembar 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan yr.no - jedan od najpreciznijih weather site-ova 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Decembar 18, 2021 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 356 Napisano Decembar 18, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nastavite da saljete prognoze, svaka sledeca je sve bolja i bolja!Ajmo do 25°C, ko prvi stigne, pobednik! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 19, 2021 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Juce bili Deda Mrazovi u Dnevni Centar Tivat. https://www.facebook.com/groups/462191384515099/permalink/1075815616486003/ 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Decembar 19, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 19, 2021 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bane je je napisao: Juce bili Deda Mrazovi u Dnevni Centar Tivat. https://www.facebook.com/groups/462191384515099/permalink/1075815616486003/ Bravo, ljudi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 19, 2021 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pitao za PayPal ili IBAN podaci za racun ako moze, za nas gastarbajtere koji nismo u mogucnosti licno prisustvovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 19, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Novosadisti, sestra mi dolazi u subotu uveče u NS, tako da ako neko hoće, nek mi se javi do srede/četvrtka, reguliše sa thelord-om oko plaćanja, ona će u četvrtak/petak otići po odelo za mene i drugara/e, pa može i za vas preuzeti i uveče se nađemo po gradu negde Takođe možete me cimnuti, ako ste za grupnu vožnju 26., da napravimo neku viber grupu, da se organizujemo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...