MF 4289 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam nosač za mobilni, nekorišćen. Veliki, staje u njega Samsung Note 10+, radi orjentacije veličine...kupljen, proban, ne sviđa mi se, glomazan je....pa eto, ako nekome treba...Poželjno lično preuzimanje. Ko se prvi javi, ovde, u oglasu. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 6 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3295 Napisano Decembar 1, 2021 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, MF said: Poklanjam nosač za mobilni, nekorišćen. Veliki, staje u njega Samsung Note 10+, radi orjentacije veličine...kupljen, proban, ne sviđa mi se, glomazan je....pa eto, ako nekome treba... Poželjno lično preuzimanje. Ko se prvi javi, ovde, u oglasu. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Ja baš tražim takvu torbicu za mobilni. Pa ako nije otišao, javljam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš tražim takvu torbicu za mobilni. Pa ako nije otišao, javljam se Mislim tebi Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10283 Napisano Decembar 1, 2021 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3295 Napisano Decembar 1, 2021 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...