zozoki92 7 Napisano Decembar 1, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od novog člana. Položio za A. Traži motor. Sport touring. I nove prijatelje. Iskustvo-nula, godine O-ho-ho. Slobodno vreme-ispod nule. Omiljeni broj - 46 Omiljeno slovo - Y Uzdravlje! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8343 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао и живели !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozoki92 7 Napisano Decembar 1, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4900 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Kakav motor ganjas? Nov/polovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozoki92 7 Napisano Decembar 9, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polovan fazer 2001-2005, FZS 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4900 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, zozoki92 said: Polovan fazer 2001-2005, FZS 1000 Cini mi se da neki od nasih kolega prodaju na forumu, pogledaj u sekciji Oglasi. imas i od mene preporuku za fazer1000 od Aleksandra Yamaha FZS 1000 Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZS 1000 Fazer, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 43000 km, Šabac. Cena 2.900 € - Motori - Polovni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozoki92 7 Napisano Decembar 9, 2021 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Hvala na preporuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Januar 19, 2022 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 12/10/2021 at 12:17 AM, Markone88 said: Cini mi se da neki od nasih kolega prodaju na forumu, pogledaj u sekciji Oglasi. imas i od mene preporuku za fazer1000 od Aleksandra Yamaha FZS 1000 Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZS 1000 Fazer, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 43000 km, Šabac. Cena 2.900 € - Motori - Polovni... Hvala za preporuku, juce je otisla za Loznicu a Zoki i ja smo se vec culi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8500 Napisano Januar 19, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao drug.Polako i natenane traži vozilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozoki92 7 Napisano Januar 20, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima i predlozima. Kontaktirao sam nekoliko bajkera i dobio mnogo dobrih saveta. Zahvaljujući forumu, pretražio mnogo stranica, slika, motora... Fazer odložen, nadam se ne za dugo... Veliki pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozoki92 7 Napisano Februar 15, 2022 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan FZS 1000 za početnike! Prvi utisak-kao za mene! Bivši vlasnik mi poklonio uz motor svu opremu, još su me i propisno zakopčali na polasku (ni to nisam znao kako valja) i zvali da provere jesam li čitav došao kući! Ja-prezadovoljan! Došao magistralom, bez gužve, nedelja popodne. Sutradan "izmislio dva-tri razloga da "nešto" obavim po gradu, obišao sve odjednom, vratio se kroz gradski krkljanac, da se upoznamo sa gužvom prvi put bez instruktora iza leđa, i - eto me! Osmeh mi ne silazi sa lica! Ovo nije kriza srednjih godina, već čisti pubertet!!! Još jednom hvala svima na pomoći i savetima, izvinjavam se ako sam promenom kursa nekoga na bilo koji način oštetio, nadam se da sam svakog i pojedinačno obavestio, za sad je pitanje prvog motora rešeno. Iskreno, sad kad sam probao, siguran sam da bi mi FZS 1000 i 143 ks za početak bio malo mnogo...jedno 130ks viška ! Uzdravlje i sretno! Promenio Februar 15, 2022 član zozoki92 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Srećno bilo i neka je sa srećom početak. Samo pametno i uživaj.Послато са SM-N970F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4621 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' je sa srećom! Puno srećnih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...