Cyxio 18 Napisano pre 11 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, dosta zanimljiva tema. Rekoh da podelim i ja iskustvo kao neko ko je imao 4 Hondina skutera u zadnjih 12 god.3 PCX_a 125 i jedna Forza 350 svi kupljeni novi.Sa svakim sam prešao po otp. 10-11000kmPrenos sam čistio na otp. 2000kmNikad nisam imao plavo kvačilo.Veoma je važno ne gnjaviti CVT sa neodlučnim gasom, to je najveći problem. U suštini CVT traži oštro na gasu, slično kao DCT menjači kod kola. Najviše se primeti u polasku iz mesta.Što se tiče Forze koja je najsličnija ADV_u, po mom subjektivnom mišljenju,• Motor odličan• Kočnice odlične• Sedenje i položaj volana odlični• Veoma stabilan po kiši i hladnom vremenu, pogotovo sa Micheline City grip 2 gumama• TC i ABS odlični• Ogibljenje lošije, pogotovo zadnje (ali u razgovoru sa jednim švajcarcem sam shvatio da je do naših loših ulica i da je prilično čvrst pozadi da bi "držao krivinu")• Prostor ispod sedišta + fabrički kofer, najbolji u klasi• generalno kvalitet izrade odličanSent from my SM-F966B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7450 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 5345 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je recimo, da je u nabavci ADV 350 iste cene, ili čak jeftiniji od Force 350, koja je 1.000 € jeftinija u prodaji. Vidi se na papirima za registraciju, na ulaznoj fakturi, ako zaborave da zacrne cene. Kolega je ovde to pisao ranije, ako se dobro sećam. Što znači da se debelo plaća taj ADV hajp i marketing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...