SADAN 862 Napisano Novembar 24, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Posle lutanja i trazenja izbor pao na Kawasaki Z 750 S,2005 god.kupljen u svima dobro poznatom servisu-salonu 3T-Racing Todorovic u Balosavi. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 24, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto je tekst ovako razbacan neznam sto je tako ispalo ali evo ovde ispravak. Posle duzeg trazenja izbor je pao na Kwasaki Z 750 S, 2005god.Kupljen u svima dobro poznatom servisu-salonu 3T-Racing Todorovic u Balosavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 24, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan E da ovo na zadnje tri slike je moj sin koji je vec krenuo da vozi i izgleda da cu ja morat na biciklo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Novembar 24, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom prijatelju!Kocnice nisu srazmerne snazi, preporucujem teflonska creva i sinter ebc plocice.Dobar i potentan agregat, regler je pod repom koliko me secanje sluzi, zastititi ga od vode i podloskama odvojiti malo od nosece poloce, tako se dosta bolje hladi. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 24, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, N.F.S. said: Neka je sa srecom prijatelju! Kocnice nisu srazmerne snazi, preporucujem teflonska creva i sinter ebc plocice. Dobar i potentan agregat, regler je pod repom koliko me secanje sluzi, zastititi ga od vode i podloskama odvojiti malo od nosece poloce, tako se dosta bolje hladi. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Hvala zdravo bio prijatelju Jeste regler pod repom i uvazicu savete hvala na njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10099 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lep bajk, u zdravlju da te služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 24, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bajker71 said: Baš je lep bajk, u zdravlju da te služi! Hvala zdravo bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan On 11/24/2021 at 6:53 PM, SADAN said: E da ovo na zadnje tri slike je moj sin koji je vec krenuo da vozi i izgleda da cu ja morat na biciklo Neka je sa srecom sinu novi motor, a ti si vec mator za ovo . Mnogo lep bajk, kao nov. U zdravlju da te sluzi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 25, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, max80 said: Neka je sa srecom sinu novi motor, a ti si vec mator za ovo . Mnogo lep bajk, kao nov. U zdravlju da te sluzi . Hvala buraz,zdravo bio E sad videcemo koliko sam mator 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5504 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u klub roditelja bajkera ciji sinovi voze motore. Zabrinutih roditelja. Mnogo pricajte, edukacija obavezna u vidu kurseva bezbedne voznje, i sl. Puno bezbednih kilometara obojici, i da se nauzivate. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 28, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2021 at 7:38 AM, Bole37 said: Dobrodosao u klub roditelja bajkera ciji sinovi voze motore. Zabrinutih roditelja. Mnogo pricajte, edukacija obavezna u vidu kurseva bezbedne voznje, i sl. Puno bezbednih kilometara obojici, i da se nauzivate. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, koliko je izašao ako nije tajna. Ja dugo već merkam jednog ali se plašim da je "prevelik" za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 2, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor ! 2006 god sam kupio nov, isti takav, plav. Posle sam promenuo dosta motora, ali taj Kavasaki mi je ostao u jako lepom secanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 13, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje,sat koji pokazuje vreme nastelujem i dok motor radi sve je u redu,kad ugasim motor i opet ga upalim sat se resetuje,sta je uzrok tome i kao se resava.Inace sve ostalo na displeju radi i ne resetuje se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Decembar 13, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Los akumulator ili kontakt koji napaja sat kada je kljuc izvucen.. Sve resto je u memoriji pa se ne resetuje. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 13, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, N.F.S. said: Los akumulator ili kontakt koji napaja sat kada je kljuc izvucen.. Sve resto je u memoriji pa se ne resetuje. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...