N_E_R_O_N 2 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kišobrančići uskoro dolaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PistoljNoz 0 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne bi bilo lose da stavis sledeci put sliku nekog motora iza kamere pa da uhvatis odsjaj...kao onaj lik sto je uhvatio odsjaj globusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam danas da se zezam sa tim kapljicama ali me mrzelo da rasklapam opremu... čekam još jedan blic da mi stigne za koji dan pa onda Rokaj-Snimaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Januar 8, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Igrao sam se malo sa malom casicom za... Canon S5is (super macro) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PistoljNoz 0 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cak si i otiske prstiju ostavio ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N_E_R_O_N 2 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Markoni pa kako misliš da čovek pije pivo? Na cevčicu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4416 Napisano Jul 30, 2010 Advanced Member, 1971 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da ozivimo temu I jos malo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 30, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4416 Napisano Avgust 1, 2010 Advanced Member, 1971 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan DA se upišem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 7, 2010 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4416 Napisano Avgust 11, 2010 Advanced Member, 1971 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan VS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 7, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano Septembar 9, 2010 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan malo cropovan snapshot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Septembar 10, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo X:1 Skakavcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2-ka ekstra...! Bravo majstore!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan kapitalac Ne znam koji je ovo pauk. Drug ga je našao na ulici a sad je kod mene. Pozira za macro slike. Inače nije baš macro Slikano sa Nikon-om D5000(sa njegovim blicem) i 18-55VR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 30, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nashao je tarantulu na ulici !!!?? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Nashao je tarantulu na ulici !!!?? :o Nije valjda da je to tarantula!!!!!!!! ??? ??? ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 30, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nashao je tarantulu na ulici !!!?? :o Nije valjda da je to tarantula!!!!!!!! ??? ??? ??? :o Jeste...samo ne znam koja tachno rasa...izgooglaj malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 30, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nashao je tarantulu na ulici !!!?? :o Nije valjda da je to tarantula!!!!!!!! ??? ??? ??? :o Jeste...samo ne znam koja tachno rasa...izgooglaj malo... Ma sta da gugla , Spajdermen garant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Septembar 30, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan kapitalac Ne znam koji je ovo pauk Moja omiljena zivuljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...