filipfg 844 Napisano Novembar 19, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Mnoge kolege, ukljucujici i mene, nije ga znalo po imenu, medjutim sasvim sam siguran da je veliki broj nas gledao njegove recenzije motora na jutjubu. Nazalost izgubio je zivot u saobracajnoj nesreci jos u Julu ove godine, slucajno sam tek naleteo na informaciju. Kolega je bio iz Rumunije, imao je 31 godinu. Njegovi kanali https://www.youtube.com/c/DriveMagRiders/videos https://www.youtube.com/c/RacingandAdventure/videos R.I.P. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Novembar 19, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga baš gledao na YT, više puta, vrlo zanimljiv čovek. Nisam znao za ovu tužnu vest Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 46 Napisano Novembar 20, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶-̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ Bicikla sa motorom R1200GS 0307 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde vidim ovu vest a voleo sam da gledam njegove snimke, i bilo mi je baš drago da neko iz našeg komšiluka ima tako kvalitetan sadržaj i širu popularnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najbolji. Zao mi je sto je poginuo. Voleo sam da ga gledam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 20, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5727 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tuga ... Kako bezazleno izgleda krivina u kojoj je poginuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 46 Napisano Novembar 21, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶S̶u̶z̶u̶k̶i̶ ̶G̶S̶X̶-̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ Bicikla sa motorom R1200GS 0307 Prijavi odgovor kao problematičan @filipfgI ovaj je bio jako zanimljiv jer je kroz naš region, Rumunija, Srbija, Durmitor, Lovćen, Kotorske Serpentine, Kotor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 21, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, antir3ality je napisao: Tuga ... Kako bezazleno izgleda krivina u kojoj je poginuo Gde si to video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5727 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neki rumunski sajt: Cristian Predoi, un motociclist experimentat din România, a murit într-un accident la Șaru Dornei, în Suceava OBSERVATORNEWS.RO Cristian Predoi, un motociclist experimentat din România a murit într-un accident cumplit produs vineri după-amiază pe drumul județean din Șaru Dornei, Suceava. Inițial... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 21, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, potpuno bezazlena krivina i motor sa kontrolom stabilnosti. Sudbina je tako htela. Ode mlad covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Novembar 21, 2021 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sudbina, ali i dokaz da, kada guma izgubi grip na klizavom kolovozu, nema te kontrole stabilnosti koja će je vratiti u liniju. Ta kontrola proklizavanja može da oduzme gas i ispegla neku naglu vozačku grešku, ali nije magija koja će gumi obezbediti grip u svakom trenutku. Činjenica je i da najbolji od nas u ovom sportu ginu bez nekih naročitih pravila. Verujem da je čovek imao najbolje znanje, gume, motor i opremu. Počivaj u miru i široki ti putevi nebeski, komšija. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5727 Napisano Novembar 21, 2021 Drug član, 2009 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, milomir22 said: Verujem da je čovek imao najbolje znanje, gume, motor i opremu. Koliko vidim - na motoru je imao Mitas E07+ ili obične E07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj vječni duši njegovoj.Meni je baš bio jako drag.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano Decembar 8, 2021 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Kakve recenzije ima i putovanja bas sa uzivanjem covek da gleda... Greota .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...