Nile. 1467 Napisano Novembar 12, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu iz naslova, ne mogu reci da je nova jer nemam etiketu ali nek bude polovna kao nova, nije nosena. Jakna je bas dobrog kvaliteta, ima bukvalno sve sto moze jedna jakna da ima, od luftera, do debelih jakih protektora tvrdih na svim mestima, do postave skidajuce, reflektujucih delova itd. Iskreno nisam ni znao da probiker ima ovako kvalitetnu jaknu, velicina je 36. Uzivo je mnogo lepsa ili sam ja los fotograf. Ja je cenim 80e. Kontakt viber/poziv 0648310753 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 15, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moze off seasson snizenje na 8500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 26, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Crni petak pa u skladu sa tim i cena znatno niza dok traje ovo ludilo, 7500 Jakna ne mogu reci slobodno nova, ali ne smem jer nemam etiketu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 26, 2021 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam. Mislim da bi dragoj moglo da bude taman. Neka je obraduje deda mraz malo ranije. Pisi na PP da li ces pare na racun ili puzecem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 26, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moracu za ovaj dzentlmenski gest da platim dostavu! Pisem u dm 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 27, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniacako dragoj ne bude odgovarala a odlucis da prodajes javi ...mozda mojo bude odgovarala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Ako ne pase, dobijes je po istoj ceni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jakna. Fenomenalna je! Jel ona ikada nosena uopste? Posle 16h cemo znati da li odgovara velicina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 30, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i pisao da je kao nova a ne nova, nosena znam da nije ali nisam imao onu etiketu i racun na njoj da to i potvrdim, a da je fenomenalna, stvarno jeste u to si se sad i sam uverio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pase velicina! Hvalaaaa!!! Promenio Novembar 30, 2021 član abarth_maniac 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...