srbac 2406 Napisano Novembar 22, 2008 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih,nov akumulator,uvezen ove godine iz Svajcarske,pravih 29060km.Radi kao fen za kosu.Cena kad se javis.Slike seljem na mail,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako te interesuje dobar TDM javi se. 92.god registrovan na 28 kw do 28.5.09.Ide kao metak.Uradjen ful servis,plocice,ulje,filteri,antifriz,servis viljuske,lanac i lancenici dobri,stelovanje ventila,karburator tjuning.Zoran,063 358 023.Slobodan sam u nedelju popodne.Pozdrav.Ovo je prvi put da nekom nudim motor!!! Daki se vec uspesno ponovio i pocastio jednim predivnim TDM-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Novembar 23, 2008 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo,jedino je bezveze sto je zima,mada sam se ja ovih dana vozao i ukocio,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Malo zastarela tema pa da je osvezim.TDM 900 ili Strom 650 za sta se odluciti pitanje je sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vazlan je napisao: Malo zastarela tema pa da je osvezim.TDM 900 ili Strom 650 za sta se odluciti pitanje je sada? Drugar istu dilemu imao. Probao prvo V-Stroma 650 pa TDM-a 900 i bez razmišljanja se opredelio za TDM. Eno ga prezadovoljan, ne skida osmeh sa glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio ni jednog a zelim laksi motor od sadasnjeg BMW-a.Bitna mi je zastita od vetra,visina sedista lakoca manevrisanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14395 Napisano Januar 17, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Posle RT-a zaboravi izraz "zastita od vetra" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1862 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 2860 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan fjr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, JevtaNS je napisao: fjr? ako ima neki od 200 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Posle RT-a zaboravi izraz "zastita od vetra" Pretpostavljam da je tako.Problem mi je sto ne mogu da nabacim dvadesetak kila misica(pokusavam vec 20 godina)da se borim sa teskim motorima pa je dilema izmedju ova dva predlozena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1862 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 2860 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao nedoumicu i još uvek imam. TDM odličan za jednog lepo se provlači solidno ide super koči.Ali i dalje malo tesan za dvoje natovaren. Strom malo nezgodniji za provlačenje odličan za dvoje po udobnosti slabašan za vožnju pogotovo u dvoje natovaren. Ja se poneo komentarima pa uzeo Fazera 1000 ide više nego odlično,koči odlično,ali za dvoje natovaren tesan. BMW gledam i obigravam ali me nešto ne greje i malo mi je slabašan slabo nekako ide. Fjr samo zagledao sedao na njega i deluje dosta bolje u izboru.Nisko se sedi težište nisko pa nije tako strašno nositi se sa puno kila.Snage dosta kočnice dobre...Cena prihvatljiva.Jedino se poneki žale na potrošnju Videćemo za sada vozam ovu zverku pa se malo stiskamo na putovanjima ali je osmeh tu pogotovo kad odem u neke kraće vožnje za svoju dušu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, JevtaNS je napisao: BMW gledam i obigravam ali me nešto ne greje i malo mi je slabašan slabo nekako ide Posle Fazera naravno da ne ide.On ide onako lepo,odmereno kultivisano nista ne bruju,ne duva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2625 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se isto lomio između TDM i V strom 650.V strom uz dobar vizir ima odličnu zaštitu od vetra.Kod mene je Kappa airstream, kad je skroz spušten,mogu da vozim 150 sa podignutim vizirom. Ja sam inače visok 185.Strom 650 ili 1000,na dužim voznjama će da troše skoro isto.ja sam bežao od 1000,i na kraju mi izleti baš hiljadarka.Nisam se ni malo pokajao,potrošnja na otvorenom prosek 6 litara,ima snage da obiđeš kad treba,za dvoje sa tri kofera.Probao sam TDM 850,dosta je podvozniji od stroma 1000 u malim obrtajima i mnogo mekši menjač ima. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2625 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I sa fićom se išlo na more,i dalje.Drugar je uporedo sa nama,prošle godine, sa Beverlijem 400 napravio turu od 3500km.Bugarska, Grčka,Albanija.Bolji je vozač od mene, čim su krivine odmakne mi.Kad smo išli magistralnim putevima,mi smo.mogli brže ali smo smanjivali tempo zbog njega. Samo iznosim svoje mišljenje,Čime god krenuo,bitno je da stigneš do cilja,dali 10,15 minuta ranije ili kasnije. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2625 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I da.Pre dve godine, supruga i ja na kymco xciting 500,40 konja,krenuli za Crnu Goru. Fali snage za obilazenje,idemo iza kamiona po 15min.Sa više snage je već drugačije Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odoste vi na more a ja u nedoumici sa kojim od dva predloyena da krenem .Hajde dajte nesto konkretno tipa +- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2406 Napisano Januar 17, 2019 Andragog, 4978 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 25 godina kamioni nisu bili kao sada. 150 do 320 ks su bili. Sada ispod 500ks ne prave vise. Ajde obidji ga ako možeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ausländer je napisao: Нов? Бољи ТДМ..... Наааат. pre 6 minuta, Ausländer je napisao: Ја гласам за новији Стром 650. По могућству нов ХТ 650. TDM 2013-to (oko 38000 km)i Strom 2015-to(oko 30000 km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2625 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i strom 250,on je u klasi sa MZ Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano Januar 17, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650 ne može da se poredi sa TDM900. Takmac je 1000 ali opet dosta različite sprave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 17, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Strom 650 ne može da se poredi sa TDM900. Takmac je 1000 ali opet dosta različite sprave. Hajde da zanemarimo ccm i KS.Kako da uporedimo polozaj sedenja,mesto za suvozacicu,manipulacija u mestu i u lokalu.To mi je najvaznije a posle cu da patim za KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12687 Napisano Januar 17, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pišem utiske sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ako probaš oba, kupićeš TDM. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni strom nekako lepši. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2546 Napisano Januar 18, 2019 Vozac A kategorije :D, 932 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao TDM-a i nesto se neckao, posle sjeo na V Strom-a i to 650 i odma ga kupio Moj glas ide za V Strom jer je to po meni best buy motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...