PremieRacing 3043 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 18.1.2019. at 9:50, vazlan je napisao: Jesam.Strom 2015-to (30000 km) kupljen nov u Srbiji od prvog vlasnika, a TDM 2013-to (54000 km) uvezen i drugi vlasnik u Srbiji. Posle ovih informacija nznm ni zašto si razmišljao... A ovo si znao pre nego si pitao. Ja sve vreme (4-5 strana) čekam da dođem do kraja i dam svoj glas za TDM ali ovo gore je čak i meni bilo dovoljno za pametan i objektivan izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 824 Napisano Januar 25, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao Stroma 1000, Stroma 650, vozio TDM900 par puta, trenutno posedujem TDM850 Prenecu ti iz prve ruke prednosti i mane i jednih i drugih Strom gabaritniji motor od TDMa, za nijansu komforniji i komotniji pogotovo za suvozaca. Zastita od vetra za gornji deo tela bolja na Stromu, za noge ista na oba, losa. I jedan i druge se lepo voze ali TDM ima mnogo bolje kocnice i ogibljenje u odnosu na stroma i mnogo bolji motor za zustriji stil voznje jer je agilniji i laksi Strom 1000 na otvorenom ko riba u vodi, po gradu nezgodniji, nemirniji na malim obrtajim, veci potrosac (otvoreno 6L, grad 7-8). Na otvorenom ne oseca da li je natovaren ili ne. Strom 650 super motor, ne prelazi 5L potrosnje, lepo vuce sa malih obrtaja, malo mu fali snage kad se optereti Tdm 900 odlican u svakom pogledu, udoban, dobar ram, agregat, kocnice, trosi malo Ja za sada zadovoljan sa 850 za male pare mnogo pruza ( kod dobrog primerka sa dobrim agregatom, ustelovanim ventilima i karburatorom potrosnja ne prelazi 5-6L) Sve u svemu ni sa jednim neces pogresiti, oba su kvalitetni motori, odrzavanje i potrosnja slicni, za TDMa malo skuplja registracija u odnosu na Stroma650. Ako hoces motor za dvoje onda Strom a ako vise volis zustriju voznju i da krivinaris onda TDM Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 25, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Resena dilema.Kupljen Strom.Sada cekam +10 stepeni i da se otopi sneg pa da probam to sto sam kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 25, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i nek te lepo sluzi, i naravno stavi koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 25, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 25, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo to je prinova.A kada prodam BMW-a(i oporavim se finansijski)sledi dodavanje opreme i kojecega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 25, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te služi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1862 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 2860 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne prodaš prinovu. Po mom mišljenju Za nekog ko je vozio BMW Strom je korak nazad makar i 20 godina mlađi.Strom lošije ide lošije koči nije udobniji....... ja sam mnogo razmatrao i Stroma i TDM-a.Nikako mi ne idu kao nastavak priče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Januar 25, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Maglenke dobre stavi, prtljag imaš, crash barove, fali Garmin i teraj. Puno srećnih kilometara i dobrih ljudi usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 25, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, JevtaNS je napisao: Samo da ne prodaš prinovu. Znas kako,dosta mi je teskih motora.Jeste BMW je posebna prica ali i odnos moja-njegova kilaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 25, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Alekre je napisao: fali Garmin Ne fali.Ja volim kartu.Sto je jednom kolega sa foruma rekao"...ako ne zalutas kao i da se nisi vozio...." 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 25, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zlatko i ja sam protivnik navigacija, bar kad je motor u pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Januar 25, 2019 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, JevtaNS said: ja sam mnogo razmatrao i Stroma i TDM-a.Nikako mi ne idu kao nastavak priče Probaj novog stroma hiljadu, zaista je mnogo bolji od starog. Losije koci od r1100rt, ali nije mnogo tromiji, rt je mrcina i daleko od ostrog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Februar 9, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otpočeo sam temu na izboru Stroma ili TDM na svom blogu. Kombinujem sve utiske iz ove teme, tehničke podatke itd. Čim završim kačim ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Februar 17, 2019 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Obećah tekst. V-Strom 650 ili TDM900 | 2wheelsReport 2WHEELSREPORT.WORDPRESS.COM Kako se ova dva motocikla podudaraju u klasi i cenovnom rangu, često prave dilemu i poteškoće pri odabiru u glavi potencijalnog vlasnika. Na to dodajte subjektivne utiske... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1862 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 2860 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Suvozač na raspolaganju ima nešto kraće i uže sedište zbog kraćeg zadnjeg dela koji imitira onog sa sport touring klase kao na “Fejzeru 1000”. Na sreću, samo vizuelno podseća, sedište je lepo tapacirano, nogostupi su nisko dole pa noge nisu opterećene savijenim kolenima Ali kukovi jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Februar 17, 2019 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2015. sam se opasno zagrejao za malog stroma, odbila me je visoka cena polovnjaka, koja mi je i dan danas nepojmljiva. Jedan od retkih motora koji je jeftinije kupiti nov, skoro nista na njemu se ne gubi. Jeste neverovatno pouzdan, i sem nekog filtera na pumpi koji se godinama zapusi, gotovo da nema mehanickih nedostataka (sto se kod nas Srba narocito postuje), ali je motocikl, po meni, opasno precenjen. Tdm kvalitetniji u svakom pogledu, cuo sam da mu je mana nervoza u niskim obrtajima i osecaj da si omasio stepen prenosa, to bas i ne volim, ali se mozda moze resiti nekim preradama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...