Bole37 5502 Napisano Octobar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Stari dobri vintage hi-fi.Mislio sam da ih oblazem drvetom ali sam uzeo Revoxe koje mi nas dobri @Nimmin oblaze po specifikaciji. Super zvuce i super izgledaju.Na risiveru treba zameniti cini mi se dve sijalicice.Cenu cemo da dogovorimo na neku realnu. Promenio Octobar 25, 2021 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Octobar 25, 2021 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo budi lepe uspomene,mislio sam da ovo više niko ne čuva.Inače imao Itt video rekorder,ali je imao dodatak u imenu- nokia. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Octobar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci fenomenalno set ali nije mi da mi stoji i skuplja prasinu... Promenio Octobar 25, 2021 član Bole37 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao kolega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Octobar 26, 2021 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Bole37 said: Rezervisao kolega. Nece pogresiti Imam iz iste serije KASIVER , dek, radio i amplifier u jednoj komponenti i radi u radionici 24/7 , msm nesmem da dozvolim da mi u radioni svira krs - uredjaj je ODLICAN !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano Octobar 27, 2021 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...