markovisacki 1303 Napisano Octobar 26, 2021 (promenjeno) Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Remontuj ti taj agregat sa Wiseco klipovima koji je u motociklu. U krajnjem slucaju uzmi radilicu iz onog drugog a ostavi kovane klipove, aftermarket bregaste itd. Ja vozim Wiseco garnituru na daily motociklu i ne bih se vracao na fabricke klipove nikad. Taj 1168cm3 bi trebalo da je 10.25:1 stepen kompresiji isti kao i kod mene (9.5 fabricki), i nikakvih problema, kliktanja, detonacije itd. nema ni u gradskoj guzvi bez ikakvog octan boostera u gorivu, tako da je to potpuno upotrebljiva stvar za svaki dan. Ukoliko imas klipove sa vecim stepenom kompresije onda ima smisla to ostaviti sa strane. Promenio Octobar 26, 2021 član markovisacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 26, 2021 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Remontuj ti taj agregat sa Wiseco klipovima koji je u motociklu. U krajnjem slucaju uzmi radilicu iz onog drugog a ostavi kovane klipove, aftermarket bregaste itd. Ja vozim Wiseco garnituru na daily motociklu i ne bih se vracao na fabricke klipove nikad.Juce sam naspricao wd40 u cilinder novom agregata i jutros kad sam mjerio kompresiu ovu su rezultati znaci kompresija mjerena na ladan agregat 1-8bar2-7bar3-7bar4-8bar Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако убациш уље у компресивни простор, добичеш и 10ку.У мајсторском свету и превелика компресија је лош симптом.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 26, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se i da se to koristi ponekad. Ako dobijes bolji rezultat, onda su karike, a ako je isti onda je problem gore. Ako me memorija sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 26, 2021 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ако убациш уље у компресивни простор, добичеш и 10ку.У мајсторском свету и превелика компресија је лош симптом.Sent from my SM-G955F using TapatalkDa kad ubacim malo ulja u cilinder skoci na 10 sta mislis jel se isplati ubaciti agregat Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је из Швицарске "СТАКЛО" није вожен био четири године. Значи од таква возила треба бежати, било је корозије по зидовима од стајања, човек провозао и остругао карике. И од (ни капи уља није трошио) сада је Варбург.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Octobar 26, 2021 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ово је из Швицарске "СТАКЛО" није вожен био четири године. Значи од таква возила треба бежати, било је корозије по зидовима од стајања, човек провозао и остругао карике. И од (ни капи уља није трошио) сада је Варбург.Sent from my SM-G955F using TapatalkMozda je I kod mene isti slucaj sta mislis dali bi agregat radio normalno na ovaj kompresiji gore sto sam izmerio Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Никако, имао би стално проблем са оног који је 6 и за кратко радио би на 3 цилиндра. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Novi stari agregat Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је тај што је као био пролупан?И било би лепо да не буде "Без речи".Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ово је тај што је као био пролупан?И било би лепо да не буде "Без речи".Sent from my SM-G955F using TapatalkNe ovo je onaj drugi sto mu je kompresija bila slaba super radi Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одлично, исплатио се дат новац.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Одлично, исплатио се дат новац.Sent from my SM-G955F using TapatalkJeste ispalo je super Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...