Kissellii 1 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko na starijem CBR u skracivao prenos i sta ste time dobili - izgubili u smislu ubrzanja i krajnje brzine.... Moj CBR trenutno navlaci drugom nesto malo iznad 120 pred crvenilo.... Sta da ocekujem ako stavim za tri zuba veci zadnji zubčanik.... Krajnja brzina mi nije toliko vazna zato bi ovo eventualno i uradio...volim ubrzanje pa to ti je baj d vej, ko voli nek izvoli scan magazina http://rapidshare.com/files/123059859/Superbike_Magazine_-_July_2008.rar ima dobrih clanaka....o supersportu i novom hornetu 900 sa zadnjom mono blok viljuskom (opasno.....) valjda mogu postavim link ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Octobar 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako stavis veci zadnji lancanik, dobices na ubrzanju, a izgubices na krajnjoj brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bice ti vrlo kratke brzine i dosta jace.. nemoj da preteras sa skracivanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Stavljao sam po zub / dva manje prednje lancanike na raznorazne motore i mogu ti reci da se dobilo ne samo na ubrzanju nego i na konacnoj brzini , jer u zadnjoj brzini ( 5. ili 6. zavisno od motora ) napuca obrtaje do kraja . Provereno ! Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...