HornY 57 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Predlozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 27, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto smo se dogovarali. Negde blize. Ako se ide u subotu ja bih se prikljucio druzini nesto kasnije pa bih se zajedno vracali. Evo i prognoze: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Octobar 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Lalajka na pasulj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja mrle! Sve ćemo da donesemo, Lalajko samo da bidne prisutan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze, NEDELJA !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Joj ako mozeu subotu bilo bi extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod Lalajka na pasulj ;D jel to znaci da je vec odredjena lokacija ili je jos uvek predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 27, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Lalajka na pasulj ;D jel to znaci da je vec odredjena lokacija ili je jos uvek predlog dvoriste kod Lalajka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...jadni naš drugar i ne zna šta mu se sprema.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ...jadni naš drugar i ne zna šta mu se sprema.... ;D jos ako slucajno ne vidi temu...zamislite njegovu facu u nedelju (ako bude tu) kad mu bane 20+ motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je subota tesko da cu moci, a ako je nedelja sa vama sam! Zar se ne ide na markovacko jezero pokraj Mladenovca na rostiljanje? Ma da mi pasulj kod Lalajka ne zvuci lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da predlozim, ukoliko se ide na jezero i ne budemo rostiljali, ima jedna sjajna kafanica sva od drveta, kao vajat. Ona se nalazi sa desne strane kada se ide od Mladenovca ka Topoli i ima parking za 1000 motora ;D. Eto ideje da nam kolege iz Mladenovca organizuju klopicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A je l' to mnogo daleko za tvoj Dink i moj Phantom? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre, par kilometara od Mladenovca ka Topoli. Samo sto ja necu ici Dinkom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E onda ja ne idem nikako, za inat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6117 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ima bolje kombinacija, zove se Karadjordjev vajat u Orascu, ako vec pricamo o klopi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21925.0 Malo je dalje od Markovackog jezera, mislim da je od BG oko 60km, lepa voznja, put odlican, klopa jos bolja. Ima oko 50m loseg puta, znaci, svima je dostupno. Jos ako se prodje putem od Sopota preko Kosmaja i Koracice da se izbegne smorni deo od Ere do Mladenovca, bar u odlasku, onda je provod pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju cu te ja povesti tako da ti je neminovno da platis turu pica! I tako mi treba neko ko ce da pisti umesto bipera. Dink mi je u selu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ima bolje kombinacija, zove se Karadjordjev vajat u Orascu, ako vec pricamo o klopi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21925.0 Malo je dalje od Markovackog jezera, mislim da je od BG oko 60km, lepa voznja, put odlican, klopa jos bolja. Ima oko 50m loseg puta, znaci, svima je dostupno. Jos ako se prodje putem od Sopota preko Kosmaja i Koracice da se izbegne smorni deo od Ere do Mladenovca, bar u odlasku, onda je provod pravi. Miso, sto se mene i Arakisa tice MOZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6117 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan ma, najgore je sto sam u takvoj situaciji da dajem predloge, ali ne obecavam da cu ici... a kako bih slatko isao, nemate pojma Mada, ko zna, do subote/nedelje ima jos puno dana, dotle, sto kaze nas narod, ko ziv, ko mrtav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ima bolje kombinacija, zove se Karadjordjev vajat u Orascu, ako vec pricamo o klopi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21925.0 Malo je dalje od Markovackog jezera, mislim da je od BG oko 60km, lepa voznja, put odlican, klopa jos bolja. Ima oko 50m loseg puta, znaci, svima je dostupno. Jos ako se prodje putem od Sopota preko Kosmaja i Koracice da se izbegne smorni deo od Ere do Mladenovca, bar u odlasku, onda je provod pravi. Bio, video, najeo se i sada kad pomislim na to mesto mi pođe voda na usta... hmmmm jagnjetina ispod sača...., odoh da jedem evo već sam ogladneo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, ovi se nesto uplasili jagnjetine, niko se ne javlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan OndaK je rešeno ;D Pošto u poslednje vreme bajkerski izleti se organizuju zbog vožnje i KLOPE, destinaciju određuje najbolji restoran ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 27, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da svi ovi bajkeri vole da jedu? Pocinjem da mislim da se one silne kilometraze prelaze iskljucivo u potrazi za hranom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da svi ovi bajkeri vole da jedu? Pocinjem da mislim da se one silne kilometraze prelaze iskljucivo u potrazi za hranom ;D A tek sto je jagnjetina na Pesteru ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sa predlogom. Proslje nedelje sam bio sa ekipom u Pescari i bilo je extra. Momci iz Banatskog novog sela su nas docekali i organizovali vidjenje i jepu dobrodoslicu. Ovog puta nas ponovo pozivaju i voljni su da nam nesto i organizuju. evo njihovog poziva: bantam ** Na mreži Na mreži Motor:: HONDA cbr 600f Lokacija: b.n.s. Pogledaj profil E-mail Privatna poruka (Na mreži) Odg: A recimo Peščara u Nedelju? « Odgovor #80 poslato: danas u 19:37 » Odgovori sa citatomCitat ako dolazite opet u pescaru mi sa R-ovima cemo da vas cekamo sa nekim dobrim rostiljem ili sa nekim jaNJetom, samo se trebate najaviti koliko vas je, kada itd.. To je nesto manje od 50 km od Beograda tako da spada u blizu turu. Put od BGD a do Pescare je standardno, banatski dobar i ravan, tako da i ako ostanemo duze lako je za vratiti se. Endurci i crossci bi mogli da malo luduju a i za ostale ima puteva kojim bi mogli da se provozaju i uzivaju u prelepoj prirodi. Velika preporuka i mislim da treba ispostovati poziv ovih divnih ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...