Mr_Wolf 2859 Napisano Sreda u 14:03 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je DCT i što se mene tiče to je bolja varijanta. A što se visine tiče... tu je negde kao Tracer 9. Ja sam se lomio između ta dva. NT mi je bio komforniji ali je subjektivna visina sedišta, rekao bih, ista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano Sreda u 14:28 Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja koji ne volim automatik preporuka, bas mi se sviđa kako radi al ga ne bi vozio, hocu sam da saltam. Vozi sam Afriku i Forzu, oba rade super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8096 Napisano Sreda u 14:32 Drug član, 2250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Mr_Wolf je napisao: Moj je DCT i što se mene tiče to je bolja varijanta. A što se visine tiče... tu je negde kao Tracer 9. Ja sam se lomio između ta dva. NT mi je bio komforniji ali je subjektivna visina sedišta, rekao bih, ista. Uh ...ako je kao tracer , to mi je onda visoko... Hm..zakleo bih se da je sediste nize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2859 Napisano Sreda u 14:40 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na NT-u je 820 a koliko se sećam na Traceru se podešavalo između 830 i 850. Subjektivno, kažem, nisam primetio razliku. Mada ti možda moj nije najbolji za testiranje visine pošto sam stavio jači amortizer pa bi bio još manje sabijen od fabričkog pod tobom. Sutra je teram na servis pa mogu da vidim jel' ima test modela u salonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8096 Napisano Sreda u 15:39 Drug član, 2250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Mr_Wolf je napisao: Na NT-u je 820 a koliko se sećam na Traceru se podešavalo između 830 i 850. Subjektivno, kažem, nisam primetio razliku. Mada ti možda moj nije najbolji za testiranje visine pošto sam stavio jači amortizer pa bi bio još manje sabijen od fabričkog pod tobom. Sutra je teram na servis pa mogu da vidim jel' ima test modela u salonu. Ajde pitaj ljubim ti karakter , pa javi... Ako bas nemaju , svratio bih nekad kad si u mogucnosti, pa dizvines , samo da sednem i odgonetnem misteriju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8096 Napisano Sreda u 19:30 Drug član, 2250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mr_Wolf je napisao: Na NT-u je 820 a koliko se sećam na Traceru se podešavalo između 830 i 850. Subjektivno, kažem, nisam primetio razliku. Mada ti možda moj nije najbolji za testiranje visine pošto sam stavio jači amortizer pa bi bio još manje sabijen od fabričkog pod tobom. Sutra je teram na servis pa mogu da vidim jel' ima test modela u salonu. Zaboravi da sam ista rekao ... Totalno ni na kraj pameti da taj motor ima 2 cyl ... Kreten sam kakvog nema... Prastaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1286 Napisano Sreda u 21:33 BJB Maxi scooter club, 1702 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nekad i brojke umeju da zavaraju. Zavisi dosta i sirina sedista,a i svi smo razlicite gradje. Neko duze ruke,nego trup,noge. Najbolje da licno sednes i ocenis. Ja sam npr. 186 cm i 92 kg,sa oba stopala gazim tlo. Meni se svidja i zelja mi je da kupim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2859 Napisano juče u 13:22 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odrađen i na 43000 Sledeći će biti paklen - sve tečnosti, filteri, svećice, ventili... Imaju jedan izložen u salonu, nemaju demo primerak. Kaže Dule može da spusti ovaj iz salona da se provoza po dvorištu. Znam da nije više aktuelno, ali sam svakako pitao. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...